Am testat berea Timisoreana nepasteurizata

Nu sunt sclavul reclamelor care functioneaza ca un robotel programat, insa sunt un mare fan bere, cu o pofta nestavilita, curiozitate neostoita si mai ales mereu cu o pofta de bere buna. laugh

Ok, am vazut reclama, si cum am blestemat mereu pe ala care a inventat pasteurizarea la bere, am zis sa o incerc …
Concluzie:

Cu rabdarea a 2 doze degustate pe indelete, nu pot sa o laud ca fiind ce ma asteptam de la o adevarata bere nepasteurizata …

cu gustul proaspat din fabrica de bere

… si credeti’ma ca am experienta asta! laugh Este o bere bunicica, ceva mai buna decat aia pasteurizata a lor, insa malaiul din compozitie (care este un sacrilegiu) si mai ales faptul ca are termen  de valabilitate vreo juma’de an de la cumparare, ma indeamna sa cred ca nepasteurizarea aia e mai mult scrisul de pe eticheta si sloganul din reclame!

Face aia 2,5 lei/doza ( pe la supermarket), da nu e ce trăbă!

Ati testat’o? Cum vi s’a parut?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

  1. Redoo says:

    Am incercat, merge, am baut si mai proasta.

  2. ice4you® says:

    Cam aia ziceam si eu laugh doar ca n’are nici o treaba cu ce inseamna o bere cu adevarat nepasteurizata.

  3. Vasile says:

    Nu prea beau nepasteurizat ca ma stric la burta laugh oricum daca are 6 luni termen e lamurita treaba si mie unu’ Timisoreana nu-mi place!