Papa a demisionat … traiasca (care) Papa!(?)

Ca Papa renuntat la jobul de a pastori Biserica Catolica (ma scuzati cacofonia este necesara) stie toata lumea. Ca nu este primul … stie mai putina lume si cu atat mai putin mare parte a presei din Romania care s’a dat in vant sa anunte ca este un eveniment “fara precedent” … desi au mai fost si multi altii inainte (653 – Papa Martin I; 964 – Papa Benedict al V-lea; 1009 – Papa Ioan al XVIII-lea; 1045 – Papa Bendict al IX-lea; 1294 – Papa Celestin al V-lea; 1415 – Papa Grigore al XII-lea) … e alta treaba … misterul este acum cine il va inlocui?!

Pe langa faptul ca s’ar putea ca sa lumea catolica sa aiba un prim papa negru (asta da “fara precedent”) … se vehiculeaza deja si alti posibili candidati …

May the force be with you!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...