Pe la noi oi pe autostrada, pe la altii …

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. radu says:

  Aia cu camilele …imi spunea cineva ca in seicatele din Golf si Arabia Saudita , daca faci rau unei camile, tu strain fiind, iti iei batuta de nu te vezi, mai ales ca triburile de beduini si camilele astea si pasunile lor sunt ultra protejate, unii din astia fiind chiar rude cu familiile regale din zona. Culmea camilelor ar fi fost in Arabia Saudita: cica faceau un drum si la un moment dat chiar in cale au nimerit intr-o tabara de beduini cu camile cu tot, car, protejati fiind, nu plecau nici de-ai dracu, asa ca drumul a fost deviat; beduini au plecat si drumul a ramas curbatsmile.
  Cat despre oi…in Spania cand eram eu turmele de oi traversau autostrazi sau orase – da, ati auzit bine, orase! – noaptea, escortate de politie, se proteja astfel obiceiul transhumantei, mare tamtam pe treaba asta, cine se opunea trecerii oilor si-o lcam lua in freza rapidsmile

 2. cola says:

  Oaia e o statuie vie, ca să citez din clasici în viața.. care va să zică, are dreptul să treacă pe unde vrea mușchii ei.. dacă se deviază autostrăzi pentru un urs brun rătăcit sau o cinteza cu freză albastră, nu văd ce ne-am ofusca dintr-o defilare ovină.. mai nașpa cu ciobanii, cu sau fără oi, ăștia trebe evitați..

 3. Să fie oaia brand de țară!

 4. ice4you® says:

  Sa fie domne, de ce sa nu fie?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: