6 comentarii la „Pont pentru ANAF”

 1. Nu mai fi invidios.. Ne încurcăm in niște hârtii colorate acum ? Or fi fondurile operative pe locația K2, și ca atare untraceable .. cum sa caute anafu ce este de necautat ?

  Răspunde
 2. Cu plecaciune imi cer iertare, uneori elanul asta proletar care ma ia cand ii vad pe baietii de la ANAF ca vin cu colinda tot pe la astia mici si de cacat ca mine care tin cu dintii de rinichi sa nu ii vanda sa plateasca darile, ma ia de cap, ma apuca invidiile si ciuda nejustificata! Scuze, mii de scuze!

  Răspunde
 3. Pai bine că ți-ai revenit! Pune- te și tu în pielea unuia de la ANAF.. când vezi o grămadă fara număr de cash in economia asta de căcat, că sa te citez, îți zici in sinea ta – ăștia sunt băieții noștri sau băieții lor.. nu mai explic acuma ce înseamnă ai noștri și ai lor, că știi și tu, și nu riscam sa ne lovească vaca neagra când mergem sa cumpărăm varza de la chiosc..

  Răspunde
 4. Maestre Cola, tovarase, daca imi permiti a reveni la vremea cand toti eram tovarasi mai putini aia de traiau ca domnii … vreau sa iti multumesc ca mi’ai dat peste nesimtire si m’ai ajutat sa imi aduc aminte de coltul unde imi e locul! Gata, mi’am revenit … sa schimbam registrul …

  Răspunde
 5. N’am numarat ignorand copiile la xerox … da in mod cert si daca le numarai pe alea de deasupra tot se aduna cateva pentru care sunt sigur ca panarama asta nu a platit in viata lui 1 leu marunt impozit.

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura