Pont pentru ANAF

Pe bamboteul asta l’a intrebat careva vreodata de unde are si mai ales daca a platit vreo taxa pentru banii aia ce ii flutura pe unde nimereste?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. cola says:

  Nu mai fi invidios.. Ne încurcăm in niște hârtii colorate acum ? Or fi fondurile operative pe locația K2, și ca atare untraceable .. cum sa caute anafu ce este de necautat ?

 2. ice4you® says:

  Cu plecaciune imi cer iertare, uneori elanul asta proletar care ma ia cand ii vad pe baietii de la ANAF ca vin cu colinda tot pe la astia mici si de cacat ca mine care tin cu dintii de rinichi sa nu ii vanda sa plateasca darile, ma ia de cap, ma apuca invidiile si ciuda nejustificata! Scuze, mii de scuze!

 3. cola says:

  Pai bine că ți-ai revenit! Pune- te și tu în pielea unuia de la ANAF.. când vezi o grămadă fara număr de cash in economia asta de căcat, că sa te citez, îți zici in sinea ta – ăștia sunt băieții noștri sau băieții lor.. nu mai explic acuma ce înseamnă ai noștri și ai lor, că știi și tu, și nu riscam sa ne lovească vaca neagra când mergem sa cumpărăm varza de la chiosc..

 4. ice4you® says:

  Maestre Cola, tovarase, daca imi permiti a reveni la vremea cand toti eram tovarasi mai putini aia de traiau ca domnii … vreau sa iti multumesc ca mi’ai dat peste nesimtire si m’ai ajutat sa imi aduc aminte de coltul unde imi e locul! Gata, mi’am revenit … sa schimbam registrul …

 5. Gabi Miron says:

  Oare am numărat bine? Acolo sunt 1.5 milioane de euro?

 6. ice4you® says:

  N’am numarat ignorand copiile la xerox … da in mod cert si daca le numarai pe alea de deasupra tot se aduna cateva pentru care sunt sigur ca panarama asta nu a platit in viata lui 1 leu marunt impozit.