Prima zi de munca din 2017

Dap, stiu … imi luasem liber pana in 4 ianuarie, dar cum ma mamanca rau in cur mai ales de cand sunt pe cont propriu, am zis ca e cam mult si cum nu mai aveam stare pe acasa inca de ieri … hai pe la munca, ca cica oricum noi astia din tara suntem doar niste lepre corupte care nu muncesc ci doar stau cu mana intinsa. 

Trecand peste asta … bucuria de dimineata a fost celebrul 19% care bineinteles ca a venit cu modificarea cotei TVA in casa de marcat. Si dai iara distractie … ce pana la urma a fost o reusita dupa ce era sa sparg casa aia de marcat de toti peretii ca bineinteles ca uitasem cum se programeaza iar la baetii de la service nu prea imi venea sa dau IARA 100 lei pentru o banala combinatie de butoane.

In rest ce sa mai vorbim mai fratilor … se vede deja si simte bunastarea, mai ales in magazin unde temperatura interioara dupa zilele de pauza face sa plesneasca de invidie un congelator de prima mana.

Pe la voi cum e cu sila?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. Marius says:

  Eu am muncit in fiecare zi. Chiar si pe 31 am bagat un pic. Nu foarte mult, doar asa de mentinere, dar tot am bibilit cate ceva. Acum incep ușor, ușor să turez motoarele.

 2. ice4you® says:

  Tot inainte cu tupeu! laugh

 3. Sorin says:

  …pai, cu 1% mai bine !
  (diferenta de la TVA 20 la 19…)

 4. ice4you® says:

  Ai vazut! Alta treaba, alta viata! laugh

 5. Ciprian Lospa says:

  Ti-ai deschis magazin, chef?

 6. ice4you® says:

  Administrez de cand eram mic cateva … doar am preluat unul … poate si restul … curand.