Poporul doarme, monstrii nu…

Va veti arata sceptici, dar…

Jertfe peste jertfe pe altarul zeitei anticoruptie LCK. Dar si cam mult gainat de achitare, cateodata jertfele se incapataneaza sa ramana oameni liberi si verticali. Taman fu numita zeita sa isi conduca cohortele iar la lupta de ficus cotrocenius. Si unde se duse in seara respective? Pai, la marele Licurici, impreuna cu celebra demizeita a ? Justitiei telepatice.

Vai, aceste poze ne bucura! Cu infrigurare dovedim, ca pentru Licurici muncim!

In politica se incinge tarata, ca vin alegerile. Base I-o da lu Tari, Tari I-o da lu Base, blaga la amandoi, dragnea nu prea se baga, asa ca tot Ponta e cu slam dankurile  si datul din coate pe stanga…parca circula vreo BTS, asa de porniti sunt sa isi dea la gioale!

Mister Ponta este deosebit de limbut, dar, vorba batraneasca, fiece pasare pre limba ei piere…

Alinutsa si minionii ei se plang ca deconteaza gafele guvernului mieu, eteteeeeee, acum nu iti mai convine? Pai da jos guvernul si pune unul de la voi. Nu poti? Stai jos, nota 4!

Lasand glumele, treaba se cam impute pentru pnlacheii, sunt in pierdere clara de viteza, iar facaturile unpr si psro, alias Geoana, sunt cam pe cale sa se”termine” ca bacteria de laterna.

In aceste conditii profita un singur partid  – PMP. Trebuie din nou sa constat ca Base e cel mai dat dracului politician din ultimii 26 de ani. Cum-necum, partidul lui va face cartile in multe locuri din tara. La sirena basista multi din fostii pdlistii se vor ralia, mai ales cu gandul ca poate chiar vor pune laba pe putere – ptiu, drace! – caz in care s-ar intoarce maretele zile de jaf si desfrau din 2009-2012. Multi care l-au parasit vor fi inclusi in scena 1, actul 2 Pupat Piata Independentei manus tiranius basescus!!

Poate coalitia de centru-stanga plus minoritati sa faca fata? Dati-mi voie sa prevad ca o parte din liderii ei vor face cunostiinta cu beciul cat de curand. Asa ca va fi la limita si combinatiile sunt imprevizibile, UDMR stie tradare de ce…

Daca – si accentuez DACA- Doamne feri, Base iese prim-ministru la toamna, cariera lui ficus cibiniesis se va termena cam brusc. ioha interruptus posibile est!

Vom trai un an extrem de interesant, parol, stimbile! Numai sa avem…putintica rabdaree!

PS Iata un sondaj edificator

Sondaj Avangarde Bucuresti, Aprilie 2016, prezentat duminica seara in exclusivitate la emisiunea Punctul de intalnire, Antena 3.

Cu cine votati la Consiliul General Bucuresti?

  1. PSD – 36%

  2. PNL – 27%

  3. ALDE – 10%

  4. PMP – 9%

  5. USB – 8%

  6. M10 – 3%

  7. PER – 3%

  8. PSRO – 1%

Intre timp, bardul politice romanesti, Orban Ludovic zise PA la candidatura fara fond!

Ce facusi maestre, te prinsara astia iara cu bracinarii in vine?!

Cine este generaluuuu … cine imi are dosaruuu …

Voi, nimic, nimic? Comentati, va rog, suntem inca liberi…

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura