Priviri inspre trecut de 3Parale

Contrar multora in Romania se face si arta fie si din manele si geamparale, diferenta fiind ca sunt semnate Anton Pann si alti autori anonimi in interpretarea celor de la 3Parale, o formatie de muzica veche valaha care incearca sa readuca in actualitate muzica ce altadata ce era ascultata in toate crasmele din targurile raspantiilor de drumuri printre care si cel al lui Bucur.

Va invit sa va bucurati de ce ofera aceasta formatie cu un stil absolut unic …

Intregul lor repertoriu si ce mai apare puteti urmari aici.

Sper sa am ocazia sa ii prind live pe undeva, am incercat sa ii contactez dar nu a fost sa fie, daca din greseala citesc postul asta ii invit sa apeleze la sectiunea contact cu incredere! smile

Cum vi’se pare?

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Vasile says:
 2. evenuta says:

  Este o bucurie sa asculti asa o muzica si in afara de emisiunea lui Mircea Dinescu de la TVR1 nu am mai auzit in ultimul timp muzica romaneasca de buna calitate. Avem dar nu stim sa o punem in evidenta.

 3. Sorin says:

  Extraordinar de frumos ! Pur şi simplu am rămas fără de cuvinte…
  A, o mare rugamine ice, printre căutările tale cînd mai dai de aşa nestemate, te rog, pune-le frumos într-un articol ! Pentru că momentele de bucurie adevărată sînt din ce în ce mai rare.
  Sincer eu n-am ştiut de 3Parale – e drept că nici nu am căutat, dar ascult cu mare plăcere muzică veche şi bună, muzică adevărată. Pentru mine a fost o surpriză totală, ceva extraordinar şi o să recomand articolu pretenilor mei…

 4. ice4you® says:

  Ma bucur sa aud si sa vad ca sunt si altii care apreciaza genul asta de muzica. : )

  La cererea audientei, va recomand si Formatia vocal-instrumentala de muzica veche “Anton Pann”