Romania calificata la un CE dupa 7 ani

Ultima calificare a echipei national de fotbal a Romaniei la un Campionat European a fost in 2008 unde ne’am pierdut prin faza grupelor. Astazi dupa o pauza de 7 ani, cu chiu cu vai am reusit sa ne calificam dupa un 3-0 categoric impotriva echipei Insulelor Feroe rupand cumva traditia de a ne califica tot prin baraje.

Este un mare pas inainte chiar daca probabil ca la CE vom fi ciuca batailor prin grupe. Durerea cea mai mare este ca din 1998 nu ne’am mai calificat la un Campionat Mondial … maine, poimaine se implinesc 20 de ani de cand Romania ajungea pentru ultima oara in optimile unui Campionat Mondial si nici sanse nu sunt la cum se prezinta lucrurile in acest moment.

Pana una alta hai sa nu fiu carcotasi si sa il felicit pe domn’general Cașcheta care a reusit cumva sa califice echipa asta asa cum e ea la o competitie importanta a acestui sport despre care de cate ori vorbesc imi aduc aminte de cuvintele lui Hagi care atunci era alaturi de acelasi domn’general Cașcheta …

Voi ce ziceti, avem vreo sansa la CE sa nu ne facem de rasul grupei sau o sa fim ciuca batailor? Cum cine v’ati dori sa cadem in grupe, mai ales ca o grupa mai usoara ca cea de calificare nu cred ca exista?!

4 comentarii la „Romania calificata la un CE dupa 7 ani”

 1. Frate, cu 24 de echipe eu zic ca avem o sansa sa picam intr-o grupa acceptabila, mai ales ca alte echipe nu-s mai breze ca noi. A dat Domnul sa mai vedem o calificare!

  Răspunde
 2. Radule … nu stiu ce sa zic. La un campionat de fotbal de care ar fi el, ar trebui sa ne prezentam cu o echipa cat de cat sudata si mai ales dornica sa se remarce. In bunul spirit romanesc, echipa noastra de fotbal e de nici unele … ca doar nu avea cum sa fie altfel.
  Intr’un final … bine ca au reusit … sa vedem ce or fi face de acuma.

  Răspunde
 3. Marele paradox est ca a reusit sa se califice cu cea mai jalnica generatie de fotbaliatori…fara vedete, cu fotbalisti de doi bani…noroc cu bulanu lu nea Piţi

  Răspunde
 4. Ne-am calificat și atât! laugh Sigur nu o să facem ceva… dacă la calificări am tremurat în fața unor echipe codașe, imaginați-vă ce o să facem la campionat…

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura