Sa radem cu si despre previziunile tehnologice

Motto: nu multe lucruri sunt bune in tara asta dar la nivelul pohtei de tehnologie ii batem pe toti la curul gol!

Conform unor previziuni pentru urmatorii 10 ani la nivel mondial se aproxima ca doua treimi din utilizatorii de internet vor utiliza smartphone’urile pentru a se conecta la internet iar abonamentele de date (3G/4G) vor cunoaste o crestere de 30%!

Am ras cu lacrimi … pentru ca vorbeau de altii si nu tari bananiere ca Romania … altii cum ar fi SUA, UK, Canada, Franta, Germania … si alte tari care (conform legendelor) culeg bani din pomi in loc de banane.

laugh … hâ  laugh … hâ laugh

Adicalea aia … mai au de tras 10 ani pana sa ne ajunga din urma?!

Ironia dracului … este ca intr’o tara considerata banaiera procentul asta a trecut de limita asta acum cativa ani … pana a ajuns ca in ziua de azi si mama’mare sa aiba smartfion ca sa primeasca poze pe Viber de la copii ce muncesc sclavi pe plantatiile altora …

laugh … hâ  laugh … hâ laugh

P.S. Pe aia cu canadianu’ care a descoperit the real internet mother of all in Romania abia acum la prima lui vizita, v’am povestit’o? Daca nu, poate altadata!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...