Se cam termina “vremurile romantice” ale pietei de masini second-hand

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. Malin says:

  Raul e deja facut. Nu cred ca o sa mai conteze prea mult implementarea unei noi legislatii atat timp cat s-au inmatriculat masini cat pentru 10 ani de acum incolo.
  Impozitele locale de multe ori nu se platesc, iar ITP-ul se face inca si cu spaga, deci cele mai problematice aspecte au deja rezolvare.

 2. ice4you® says:

  Maline, nu e chiar asa, lucrurile s’au schimbat mult de atunci de cand le stiai tu!

  Impozitele locale se cam platesc de la o vreme, in primul rand din cauza faptului ca neplatindu’le esti blocat sa faci orice alte tranzactii pe viitor pana cand acele impozite nu sunt platite. In plus de asta au devenit din ce in ce mai eficienti in recuperarea creantelor de cand impart baza de date cu fiscul, punand de vreme buna deja propriri pe orice forma de venit gasesc pana la recuperarea lor.

  ITP’ul se va lua ca si pana acum desi cred ca am mai avut discutia asta si ti’am mai spus ca lucrurile s’au schimbat si in acest caz, plus ca ITP’ul treptat prin noile masuri impuse va fi tot mai greu de luat.

  In rest … astea erau cele mai mici doua probleme dintre toate, beleaua cea mai mare fiind in primul rand acea viitoare taxa anuala.

  Si de ce zici ca e un rau ca oamenii si’au permis sa isi cumpere fiecare o masina din ce bani a avut? Nu e normal sa fie asa? Nu e la fel peste tot? Eu cand am trecut prin Spania am vazut masini vechi fara numar si nu toate in cea mai laudabila stare, acelasi lucru remarcandu’l si pe la altii cu Jermanica in frunte. Restul sunt mai cu mot ca noi sa isi poata permite o masina? Eu sunt de acord cu tine ca ideal e sa fie masini cat de cat ok pe sosele, dar asa cum am mai zis, din statistica reiasa ca accidentele inregistrate din cauza unor bele tehnice sunt de 0.30% procentuale, ceea ce este infim ca tot omul incearca sa isi intretina amarata aia de masina cumparata cu munca multa cat de bine poate ca sa traga de ea cat poate. Nu e normal ca de acum sa se pise pe toti, doar pentru ca pot si sa traga bani de pe noi fara numar tot pentru ca pot si tot asta fac de vreo 30 de ani incoace.

  In fine .. discutia e lunga, concluzia e doar aia din titlul. smile

 3. Vasile says:

  Intodeauna m-am intrebat, de ce Romania e condusa doar de imbecili, tradatori de neam, de interes national si al propriilor cetateni

 4. ice4you® says:

  Ca asa sunt romanii prin natura lor, istoria stand perpetua dovada a acestui lucru? smile

 1. October 12, 2017

  […] lor. Una din problemele puse in discutie a fost cea legata de taxele ce au jigodiile astea de gand sa le introduca pentru masinile SH indiferent daca au fost sau nu inmatriculate in tara, pe langa alea ce nu […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.