Transport de mobila/electrocasnice/marfa, ieftin in Bucuresti?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. SoboLAN says:

  Offf Doamne, chiar asa am ajuns? Sa fie un miracol si motiv de sarbatoare cand gasesti un om cat-de-cat serios in tara asta…

  Ce sa zic: frumos din partea lui ca face ceea ce zice ca face si frumos din partea ta ca-i faci putina reclama. Poate la anul, in ritmul asta, omul are propria mica afacere de mutat frigidere laugh .

 2. ice4you® says:

  Crede’ma ca nu am exagerat cu absolut nimic, ba chiar am fost destul de succint! Da, ii greu al dracului sa mai gasesti pe cineva serios si decent in tara asta, care sa aiba bun simt si sa mai vrea sa si munceasca nu doar sa faca banii din japca!

  In concluzie, merita toata reclama posibila ca sa nu ne trezim ca pleaca si omul asta din tara ca nu mai are de munca din pricina restului de jigodii! In concluzie, ti’as multumi daca i’ai face si tu un mic serviciu omului sa distribui postarea asta! smile

 3. X-ulescu says:

  SoboLAN hai ca esti hater smile

 4. jules says:

  Bine ma! Ai uitat de numarul meu de telefon? Nu de alta, dar puneam si eu masina la bataie si cu oarecare efort gaseam pe cineva sa ne ajute si cu o duba. Am si eu vreo doua numere prin agenda. Probabil oamenii nu se mai ocupa cu asta, insa nu se stie niciodata.
  Dar te inteleg prea bine. Am fost in situatia asta. Fa-i reclama cat incape. E un serviciu mic pe care il poti face linistit.

 5. ice4you® says:

  Multumesc maestre de intentie, de acum am sa tin minte!

  A fost complicat ca dracu … mai ales ca asa cum am zis, trebuia sa rezolv noaptea in mare parte treaba la ce nebunie e in centrul ala. In rest, am intrat in criza fortuita de timp, datorita unor evenimente total neprevazute cum a fost si plecare prietenului meu pe dincolo, la care dealtfel trebuia sa si gazduiesc temporar o parte din lucruri. A fost spectacol …. dar ma bucur ca a iesit pana la urma!

  In rest …. DA, de aia am si scris postarea asta omului in cauza, ii doresc si sper sa ii fie de folos!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.