Snooker, snooker si iar snooker …


In anii trecuti ma uitam cu orele la campionatele de snooker … ba chiar si jucam la nivel amator spre foarte amator … dar nu am mai avut timp de el. Zilele astea l’am redescoperit … odata cu desfasurarea Campionatului International de Snooker din China … unde marea supriza a fost eliminarea din optimi a legendei Ronnie O’Sullivan de catre un jucator chinez dupa un meci cum nu am mai vazut din vremurile de glorie.

Bine ca mi’am adus aminte cat de mult iubesc snooker’ul … un sport care este mai mult decat sport. laugh

Pentru pasionati, Campionatul International poate fi urmarit pe la Eurosport, Eurosport 2 si pe internet, la adresa www.eurosportplayer.ro.

n’Joy …

2 comentarii la „Snooker, snooker si iar snooker …”

  1. A fost eliminat Ronnie ? pacat … poate ca e timpul sa se retraga… parca a devenit prea serios, parca nu mai joaca cu aceeasi placere ca in vremurile lui bune.

    Răspunde
  2. Da … a fost eliminat inca din optimi de catre un tanar jucator chinez care a facut un joc de un pragmatism fenomenal revenind de la 4-1 si batandu’l cu 6-4 dupa un break de zile mari la care Ronnie a fost spectator.

    A revenit in snooker pentru banii … acest lucru a fost declarat chiar de catre el. Este parca prea rigid … exagerand cu partea tehnica … si uite asa daca da peste un jucator pragmatic care nu se lasa intimidat cum a fost chinezul asta pierde pe mana lui. Pacat.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura