Supararea militienilor ca au fost scosi cu radarele din tufe

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

13 Responses

 1. Redoo says:

  Buei…păi ce, noi pândeștem?!!…Noi vegheștem…mai înțeles??

 2. cola says:

  Trebuie băgat ca in UK supraveghere video cu calcul viteza medie .. mă scot din minți căruțele pe drumurile naționale și europene (azi l-am enervat pe unul, intrând pe banda lui, că m-am trezit cu ditamai căruța in mijlocul benzii, în curbă) .. doi la mână, idioții care stau la telefon tot timpul – îi mirosi după viteza ciudat de redusă pe drum liber, sau semnalizări uitate pornite .. am înțeles, nu ai hands free, dar de ce paștele ma-tii ai vorbi ținând telefonul la urechea stângă cu mâna dreaptă și să conduci cu stânga .. poliția să nu se mai lamenteze, în frunte cu godină, și să le dea daună astora ..

 3. ice4you® says:

  @Redoo – ai sintetizat perfect gandirea astora, asa or fi scris si in scrisoarea catre Iohannis? laugh

  @Cola – nu vreau sa se inteleaga ca am ceva impotriva radarelor, ba chiar dimpotriva, ce ma seaca insa este abuzurile pe care le fac cand se folosesc de aceste aparate, intentia lor clara fiind de a arde cativa fraieri si in nici un caz de a face munca de preventie prin care sa reduca numarul de accidente! In plus de asta, asa cum am scris pe aici si eu as zice sa inceapa sa ii arda grav pe aia care nu se pot abtine de la telefoane si da, carutele pe drumurile publice la care as pune si mai nou biciclistii ce s’au inmultit teribil, incurcand extrem de mult si asa un trafic sufocat! Un exemplu este Transfagarasan sau Transalpina, unde e jale cu ei fratele meu mai ales in zonele foarte virajate cu rampe de inclinatie mare unde sunt un real pericol!

  In incheiere, si revenind la subiect, aud date des exemple cum ca si pe dincolo se practica statul cu radare in tufe. Da, cam asa este, insa aia au si drumuri pe care noi nu le avem si decat sa tot investeasca an de an in radare, Romania zic ca mai inainte ar trebui sa faca drumuri ca sa aiba pe ce pune radarele alea, iar numarul de accidente ar scadea insutit decat ce preventie fac astia cu ele!

 4. ice4you® says:

  Editare ulterioara: cand o sa scapam de asemenea articole ce imi aduc aminte de plenarele DNA, probabil ca o sa scapam de militieni. Si zic ca nu au plan de amenzi cand e foame pe la buget, sau?

 5. cola says:

  Nu mă stârni, tovarășe Ice, cu bicicliștii .. sâmbătă dimineață, coloana de cicliști aproape continuă între București și Ploiești .. parcă se mutase turul Franței pe DN1 .. sănătate curată să te bată soarele în cap atâta drum, să ții botul intre mii de țevi de eșapament, și să îți intre șaua de la bicla intre bucile transpirate .. de căruțe am spus deja, de aia care vorbesc la telefon precum contorsioniștii am spus, am uitat de unul care își făcea pana in mijlocul drumului pe alt DN, el stând ciuci la 1 metru de linia de demarcație benzi, fără triunghi, fără nimic.. să nu uit și de utilajele agricole agabaritice, și cred că le-am spus pe toate intalnite în câteva sute de km.

 6. Mălin says:

  Pe aici s-a ajuns la un compromis la problema asta pentru că și pe aici erau multe mașini de radar neinscripționate și astfel ca să nu mai fie o problemă s-a decis ca pe site-ul poliției rutiere să se afișeze zilnic tronsoanele de drum și intervalul orar unde or să fie amplasate radare mobile precum și locatia radarelor fixe care oricum erau semnalizate și vizibile.

 7. ice4you says:

  O solutie mai mult decat civilizata ptr toata lumea. Ca tot le place sa ia toate cacaturile de dincolo, uite ceva bun ce poate fi luat, ca eu zic ca e vremea sa mai luam si de astea.

 8. vasile says:

  Asta cu radarul boschetar era o supapa pentru militieni, acum o sa iasa la drumul mare ca haiduci pentru a demonstra ca prima era doar o impresie negative
  Din intamplare am urmarit periodic titlul cu “Politisti au facut prapad”, de la inceputul anului si datele ar fi cam astea: 31 dec 2017, 6 februarie, 29 aprilie, 20 mai, 6 iulie, 20 iulie…. pe cand urmatorul prapad?! laugh

 9. ice4you® says:

  Conform unei logici numai de ei stiute, 6 august? mda

  Eu zic ca au mult mai multe de facut decat frecatul asta cu radarul prin tufe, cum ar fi niste razii periodice pe strazile laturalnice ale oraselor unde isi fac de cap linistiti toti aia care nu au permis sau acte in regula pe la masini.

 10. vasile says:

  E prea repede, deja asta e hartuire laugh
  Eu zic ca undeva in jurul datei de 29 august secret

 11. ice4you® says:

  29 aprilie, 20 mai, 6 iulie, 20 iulie … 6 august … era in logica asta .. dar cred ca totusi va fi acum in mod exceptional prin 10! secret

 12. vasile says:

  Pariurile sunt deschise, urmatorul “Prapad al militienilor” va fi pe…..?!!? laugh

 13. ice4you® says:

  Ok, pariurile raman deschise! laugh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.