Verificarea Rovignetei online nu functioneaza

De mai bine de o luna site’ul CNADNR unde iti poti verifica online valabilitatea Rovignetei online nu functioneaza, cel putin la mine, de vina parand a fi fii proasta configurare a pagini si certificatelor de securitate.

Situatia asta vad ca persista si nimeni nu isi bate capul cu ea fiind in plin sezon estival si al concediilor, lucru dealtfel vizibil si pe sosele.

La voi merge?

5 comentarii la „Verificarea Rovignetei online nu functioneaza”

  1. Merge uns, chiar am luat online ieri pentru cumnatu ca vine din voiaj pe Kogalniceanu, duminica seara, 12 luni, 130,39 lei

    Răspunde
  2. Lincul tau nu mai e valabil, nu am dat pe el de prima data sa vad despre ce e vorba, eu il am salvat din reflex si se duce direct, am crezut ca il ai si tu tot pe acesta. Au un site nou, iti faci cont, bagi masinile acolo odata, platesti cu cardul, te avertizeaza cand expira pe mail.

    Răspunde
  3. Idem si la mine, il aveam salvat pe asta vechi … dar vad ca idiotii desi au facut IN SFARSIT o treaba super misto, nu au fost in stare sa il promoveze pe asta nou si pe site’ul oficial ca sa stie tot idiotul! Multam mult, Vasile!

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura