The Coming War on China – un documentar ce trebuie vazut (Netflix)

Ca sa va mai treaca putin de entuziasmul fata de colonizarea Romaniei de catre „partenerul strategic” si ce baieti buni sunt ei cu papuasii ce ii colonizeaza cu margele colorate in numele luptei pentru „libertate”, va recomand cu caldura sa va faceti putin timp si sa vedeti acest documentar.

The Coming War on China – un documentar ce merita vazut (Netflix)

Realizat de scriitorul si jurnalistul britanic John Pilger, o personalitate media care a fost premiat cu numeroase premii internationale, acest documentar dezvaluie realitatea dura a extinderi imperiului Statelor Unite ale Americi dupa cel de al doilea razboi mondial, plecand de la nenorocirea perpetua a testele cu arme nucleare efectuate de USA in Insulele Marshal si ajungand pana la nenorocirea care inseamna colonizarea militara din Asia-Pacific, unde state ca Okinawa, in teorie sunt libere si independente dar in realitate se zbat de ani de zile sa scape de colonizarea si dominatia USA prin intermediul Japoniei, dominatie care le’a distrus atat cultura si traditiile cat si modul de viata. In baza acestor dezvaluiri, documentarul explica pe larg si modul in care USA provoaca intentionat China prin izolarea acesteia cu numeroase baze militare, fapt ce la un moment dat va duce la inevitabila izbucnire unui conflict armat ce are toate sansele sa se transforme in unul nuclear, iar din aceasta prisma o sa va fie mult mai usor de inteles si cu ce avem de a face si in cazul carambolului din  Ucraina, unde USA a incercat aceiasi manevra de colonizare si izolare a Rusiei. Tot acest documentar o sa va ajute sa intelegeti de ce Romania a fost aleasa ca tara unde USA va experimenta pentru prima oara in lume centrala cu Reactoare Modulare Mici (SMR), o tehnologie complet noua care nu a fost autorizata nicaieri in lume si pericolul la care expun oamenii unde acea centrala urmeaza sa fie construita.

Documentarul il gasiti si pe Netflix.

Vizionare placuta

https://youtu.be/G3hbtM_NJ0s

4 comentarii la „The Coming War on China – un documentar ce trebuie vazut (Netflix)”

 1. Haidi bre @ice, io mă rog la drăguțul Dumnezeu să-i lumineze mintea lui Puten ca să dea directiva care trebe peste Koianis, doar-doar om avea și noi baftă să scăpăm de #omucarefreacăverigheta și matale vrei să o dăm #păChina! Păi ce-avem noi cu China?!?! Noi n-avem nimic comun nici cu noi ?? d-apoi cu China!!!! ? Mă rog, ceva nu e logic 8n fraza dinainte dar esența rămâne!

  Dar să revenim la #prostunostru, o punem și noi de-o rugăciune comună, ceva, poate s-omplini, ceva de genul: Înger, Îngerașul meu ce mi te-a dat Dumnezeu, ajută poporul român și îl scapă de-un păgân, du-l pe Ioha pân-afară, să-i fie tărâna ușoară!

  Iartă-mă, Doamne!
  Dar io trădător mai spurcat ca ioha, nu îmi pot imagina!
  Nu credeam că voi fi capabil să urăsc cu o asemenea patimă vreun semen! Iaca, se poate! Dacă veți auzi că se fac selecții pentru grupa de trăgători pentru următorul #peretedelaTârgoviște, vă rog, dați-mi de știre! Dau șpagă grasă doar să pot fi sigur că pleacă și de la mine un plumb spre iohanisimea sa ?????!

  Răspunde
  • Bai, NU! Eu imi doresc sa-l mai avem „sefu’ la statu'” pana oi zice eu stop. Pai n-ar fi pacat sa nu ne-o depuna inca macar douaj-de-ani pe sticla impreuna cu ai mai zmecheri genuchi feciorelnici de nu se egzista pa planeta? Pai ori iubim masinile germane, ori nu mai suntem mioritari (nu e greala de scriitura)?! Traiasca TDI-ele! Passate mai ales! punish

   Răspunde
   • @cib,
    E treaba matale ce dorințe hierbântate ai da’ io nu poci să fiu așa sado-maso, să suport picătura nemțască încă „macar douaj-de-ani”!!!! Se sparie gându’!!! ???? Ce să fac, nu m-o înzestrat bunul Dumnezeu cu atâta răbdare, iar pentru un rahahahat de sas prost care freacă verigheta că nu știe ce să facă cu mânurile ?(io i-aș zice să-și bage câte un arătător în cur, apoi în gură și tot așa. Cu cântec, înainteeee Marș!), nici nu-mi doresc să capăt vreodată suficientă rabdare! Să se ducă #păpustii, #undeanțărcatmutuiapa, ORIUNDEEEEE, numai să nu-l mai văd/aud!!! Ah, ce-aș mai prinde un peștișor de aur! Toate 3 dorințele ar fi… doar una ?, știi tu care…! ?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura