Tot prostul plateste

Vesti bune pentru cei care prefera jocurile de noroc online … 50.000 dintre ei vor fi amendati cu sume de pana la 10.000 lei pentru ca au jucat jocuri de noroc pe site’uri neautorizate a caror lista o gasiti aici.

Procedura consta in notificarea acestora in urmatoarele 6 luni de catre Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc cu sumele pe care vor trebui sa le plateasca sub forma de amenzi pe care insa le pot contesta ulterior in instanta. Curios sunt cum ii vor indentifica?!

Minunat … in tara asta esti socotit infractor si cand incalca altii legea!

Eu nu joc nici un fel de jocuri de noroc … nici macar la Loto, o alta mizerie dovedita dar care functioneaza bine-mersi.

Ati jucat sau jucati asemenea jocuri de noroc?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Radu says:

  loto la greu , atat. n-am castigat niciodata. In Spania am jucat o data la loto si am luat 10 euro. qued

 2. Marius says:

  N-am jucat decat un pic… offline, pe vremuri. Am pierdut de cateva ori si m-am lasat.

 3. Stefan says:

  Sunt foarte curios pe ce criterii se vor aplica amenzile. Din câte am înțeles, nu toți pariori vor fi amendați, ci doar o parte. Să fie ăia care au scos și bani?laugh

 4. ice4you® says:

  Teoretic am impresia ca despre aia o fi vorba …. daca tot au de unde laugh