Tradare, tradare, dar sa stim si noi! – varianta #puiemonta

De cateva zile bune, sau mai exact de cand #puiemonta, acest Farfuridi actual s’a vazut scapat de parnaie, cu mintea putina ce o are si dupa ce a incercat sa ia guvernarea cu japca, acum s’a apucat sa dea la temelia PSD, sau mai exact a aluia cu care mai ieri impartea o barca …

Fa Doina!

De aici si pana la …

Farfuridi: Da, aşa, dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului, fie.

Brânzovenescu: Dar cel puţin s-o ştim şi noi!

Nu a mai fost decat un pas, acuzatiile de tradare a alora cativa care au dezertat in barca lui Farfuridiului nostru modern nemaifiind decat un pas, iar azi toti sobolanii care mai ieri il lingeau in cur umili pe hamster doar doar de s’or vedea ministrii, acum se apuca sa dea comunicate despre tradare, in care scriu cu naduf ce suferinte si umilinte au fost nevoiti sa indure sub aspra dictatura a hamsterului …

„Trădarea, în orice formă s-ar manifesta, este abominabilă. Doar formulată, ca acuzație, stârnește repulsie, mai ales în societatea românească sătulă de trădători. Și tocmai de aceea, trădarea este astăzi pe buzele tuturor foștilor noștri colegi de patrid, care ne acuză pe noi că am trădat patridul, cauza comună, țara. Doar că țara a fost deja trădată, și nu de noi, cei care am părăsit PSD atunci când am constatat că nimic din ceea ce ar fi trebuit să se întâmple pentru binele României nu se mai poate înfăptui.

Trădarea este folosită de foștii noștri colegi ca unic argument prin care se încearcă denigrarea noastră pentru salvarea unei imagini false a ceea ce a devenit PSD astăzi, partidul în care toți am crezut, ani la rând, social-democrația pentru care am luptat, crezând că aduce acea stare de echilibru în societatea românească, unitatea de grup, pe care am încercat să o păstrăm chiar și atunci când am fost noi cei trădați. Am făcut toate acestea, doar cu speranța că lucrurile vor reintra într-o normalitate pe care toți ne-am dorit-o, dar care, la un moment dat a devenit un deziderat irealizabil. Abia atunci am luat decizia să părăsim corabia. Și am fost numiți “șobolani”, chiar de către liderul care a reușit să preia conducerea acestei corăbii ai cărei mateloți am fost toți, pentru care am muncit cu adevărat mulți dintre noi.
Daca mai aveti stomac, aici puteti citi intregul delir al tradarii exprimat de Mircea Titus Dobre ce pretinde ca vorbeste în numele colegilor plecati din PSD pentru a se inrola in partiduletul lui Farfuridi ca sa nu ramana, bag seama, cu diștincția nereperata!
Scoala coane Iancule, scoala sa iti vezi mostenirea vorbelor si vesnica tradare!

3 comentarii la „Tradare, tradare, dar sa stim si noi! – varianta #puiemonta”

  1. Se oftică gașca lui ponta, și atâta minte au, să se cace in locul de unde au mâncat .. Dragnea și-a adus gașca lui, așa cum ponta are gașca lui, orban pe a lui, până și mucusor dan o avea pe a lui.. problema este că gașca lui ponta, deși mai prezentabilă și aparent mai mobilata intelectual, s-a căcat pe ea de frică în fața statului paralel .. dancila și olguța au mai mult curaj atunci când trebuie decât au avut când era nevoie , banicioiu, sova, și berbecul ăla de la justiție .. degeaba mimezi inteligența, dacă nu ai nici curaj și nici caracter .. și totuși sună mai bine sa pui țara la cale cu tariceanu decât cu oprea ..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura