Alcoolul, volanul si vedetele

Probabil neavand altceva mai bun de facut, cea mai mare grija a tuturor zilele astea este cea a noului dosar penal cu care s’a ales tenismenul Nastase pentru ca a fost prins (din nou) beat la volan. Dincolo de faptul ca asta nu este o stire si nici o noutate, s’a mers pana la a se emite cutremuratoare teorii ale conspiratiei, cum ca, aia de la clubul unde s’a facut muci nea’ Nastase al nostru ar fi anuntat autoritatile care i’au intins o plasa, cunoscandu’i traseul.

Presupunand ca o fi adevarata teoria asta, as vrea sa le multumesc patronilor clubului care au sunat la politie, pentru ca in felul asta s’a mai evitat probabil inca o drama cum au mai fost mult altele in care unii au scapat basma curata dupa ce s’au urcat muci la volan dar nefiind opriti la timp au distrus vietile unor oameni! Chestia asta de mica „turnatorie” se practica si pe dincolo, in unele cluburi patronii avand chiar datoria sa cheme taxiuri cu care turmentatii lor clienti sa plece acasa pentru a nu se urca la volan, sau chiar sunt chemate autoritatile care sa previna lucrul asta.

In concluzie: faptul ca esti vedeta asta nu inseamna ca tu ai voie sa conduci beat, iar daca e povestea aia adevarata, exemplul acelor patroni ar trebui luat de cat mai multa lume!

Pe de alta parte, n’ar fi rau ca taica Nastase sa incerce sa isi recunoasca varsta si sa nu isi bata joc de toata munca si renumele lui tranandu’se singur in asemenea scandaluri! E trist si pacat in acelasi timp.

4 comentarii la „Alcoolul, volanul si vedetele”

  1. N-o fost de la beutura domne’. Omu’ asta n-o beut. O luat cina intr-o casma si aia or bagat prea mult otet in salata si de acolo i s-o tras.
    Acuma ca individul asta e un batranel scandalagiu si recalcitrant cam ca toti cei de varsta lui e cu totul alta poveste.

    Răspunde
  2. Da dom’le, un gunoi Năstase ăsta, e și bătrân, e și curvar, e și bețiv … E muuult mai periculos decât aia care își fac live pe feisbuci la volan, aia fără număr cu creierii arși de droguri tot la volan, bicicliștii de pe drumurile naționale cu căștile la maxim pe urechi, sau motocicliștii cu pițipoanca in cârcă care fac slalom în trafic.. să aplicăm draku legea, dar pentru toți, nu să-l punem cu fața în asfalt pe unul celebru, la 71 de ani, ca să avem cu ce ne lăuda la grătar față de ghiorlani de aceeași teapa cu noi.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura