Cam atat a fost si cu „Olimpicii Romaniei”

Scriu, scriu si iar scriu de multi ani pe aici ca invatamantul din Romania este in moarte clinica de ani buni de zile, ca scoala din Romania produce doar neinvatati (a nu se confunda cu needucati ca ala e „meritul” familiei si societatii) si neadaptati, ca incet si sigur de la calitatea scazuta am ajuns la analfabeti functionali … dar cui dracu sa ii pese?

Parintii o dau tare cu parenting’ul ce sunt convinsi ca a luat locul educatiei copilului si mai ales al celor „sapte ani de acasa”. Politicienii au agendele lor si programe de guvernare de care numai ei stiu, daca avem norocul sa fie unele.  Societatea e prea ocupata cu alte cacaturi ca sa mai aiba vreme sa ofere si modele de urmat. Copii sunt fericiti ca isi fac de cap, desi saracii de ei, cresc fara viitorul de care alora din discutia de pana aici li’se rupe. Si uite asa, ajungem la stirea asta ….

Din cei 127 de candidaţi la sesiunea specială a Bacalaureatului, susţinută de absolvenţii de liceu aflaţi în pregătire sau în etapele de selecţie pentru alcătuirea echipelor care vor prezenta România la olimpiade sau competiţii sportive, 96 au promovat. Un singur absolvent de liceu a avut media 10.

Potrivit Ministerului Educaţiei Naţionale (MEN), la sesiunea specială a bacalaureatului au fost 127 de candidaţi prezenţi, printre care şi trei abosolvenţi ai unităţilor de învăţământ militar, nominalizaţi de Ministerul Apărării Naţionale pentru concursul de admitere în instituţii de învăţământ de profil din SUA. Dintre aceştia, 96 au promovat, reprezentând 75,59 la sută din totalul candidaţilor.

Cele mai multe medii obţinute, respectiv 33, au fost între 9 şi 9,99, iar alte 24 de medii au fost între 8 şi 8.99. Medii între 7 şi 7,99 au obţinut 22 de candidaţi, iar între 6 şi 6.99, 16 dintre absolvenţii de liceu prezenţi.

La această sesiune, un singur candidat a promovat cu media 10, precizează MEN.

Sursa.

Acum carcotasii or sa zica:

Pai stai vere, ca astia e olimpicii de la sport, ce treaba au astia cu invatamantul?

Si tot lor le’as zice ca e niste idioti ca pun asemenea intrebari! In centrele sportive de altadata, se facea scoala la greu in paralel cu performanta sportiva pentru ca erau intr’o simbioza bine echilibrata si motivata! Unii dintre cei mai buni profesori acolo erau, iar regimul cazon ii ajuta pe multi sa faca scoala pe langa performanta, chiar daca la unele discipline sportive de mase, nu era cazul, asta nu inseamna ca era ceva generalizat.

Concluzie:

Din pacate azi, nu mai avem nici performante sportive nici in invatamant, iar asta spune multe intr’o tara care candva stralucea auriu la ambele capitole. Bine ca in loc de Coamaneci, Dragulescu, Patzaichin, Stanga, Amariei, Hagi, Lipa, Manoliu si multi, multi altii, azi ne laudam si ai nostrii copii il au model pe Florin Badita.

Cinste tie, tara minunata cu al tau viitor!

Un comentariu la „Cam atat a fost si cu „Olimpicii Romaniei””

  1. Au trecut vremile școlilor comuniste, tovarășe .. acu e simplu, că ne-a explicat și fostul președinte – cauți pe google și gata, ești deștept .. există și scuze , oribile de altfel – nu e timp , iar informația devine nerelevantă in timp scurt, fiind depășită .. dă-o draku de matematică și fizică, putem freca câteva linii de Python, câteva biblioteci de la Google și facem machine learning cu deep learning, sa dăm like la pisici automat când apar in poze .. de ce, cum și pentru ce merge, nici aia de la MIT nu știu să explice .. dar who the fuck gives a shit .. nu mai rezolvam ecuații, nu mai căutăm reguli, tocăm datele prin rețele neuronale, și ce iese , iese .. sau ăsta nu-i tot analfabetism funcțional ? Aud ? Sau doar dancila e proastă, restul sunt mai deștepți decât Hawking , răposatul .. vai de vaca care o să rămână nemâncată și nemulsa, fiindcă am uitat să punem ultimul patch care să compenseze bug-uri Intel , vechi de 15 ani, și descoperite întâmplător anul ăsta .. Dragnea e de vină, și asistații sociali, nu geniile care umplu lumea de belele, pe bani mulți mulți ..

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura