Idiocracy nu mai este fictiune!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. cola says:

  Dar nu a fost niciodată o ficțiune, tovarășe … Doar că prostia devine vizibilă la nivel global, este promovată, încurajată , lăudată .. textura socială se schimbă, și constatăm cu ipocrită mirare că există o majoritate , deloc tăcută , a proștilor .. tehnologia doar ridică ceața, și în timp ce reușim să numărăm din ce in ce mai exact galaxiile, constatăm că nici numărul proștilor nu e chiar neglijabil.. mai ales că același progres tehnologic face inoperabilă selecția naturală..

 2. radu says:

  Eu zic sa le taiem medicamentele, uischiul cu cola si cauciucurile de la merzane…se face selectie mintenas diablo

 3. ice4you® says:

  Dincolo de orice troll, e absolut infiorator ce se intampla si mai ales indiferenta cu care trateaza societatea problema asta luand de bune toate aberatiile care li’se baga pe gat in ce priveste cresterea propriului lor copil, anulandu’si orice instinct de parinte in fata parentingului sulii.

  Sucks big time!

 4. cola says:

  Uischiul cu cola trebe tăiat părinților tovarăși – repet a mia oară : mai puțini copii făcuți la beție, mai multă inteligență pe planetă laugh dincolo de caterincă, chiar nu văd o problemă – avem și zicători populare gen ‘mama proștilor e mereu gravidă’ – ceea ce înseamnă că situația nu e nouă .. cred că Ice se referă la educație, dar și acolo lucrurile au evoluat – dacă nu discriminăm după culoarea pielii și orientare sexuală, de ce am discrimina după IQ ? Și ca să nu se simtă proștii stingheri , facem astfel încât să fie toți la fel, adică proști, fiindcă invers nu se poate laugh .. de aia dispar sistemele de notare clasice, școlile pentru superdotati , etc …

 5. vasile says:

  Pai nu asta e ideea, sclavi nu trebe sa stie sa citeasca, sa cunoasca ora, trebuie doar sa se inchine, sa aibe placeri si dorinte simple, orice sa le para un miracol si desigur sa se miste organizat, la comanda precum o turma disciplinata good

 6. Marius says:

  Păi ce să mai învețe? Nu vor face roboții totul?

 7. ice4you says:

  Pai si pe aia cine ii fac, invata tot ala,ii da cu vaselina, tund, frezeaza…etc? Daca invata sa faca si aia singuri, or sa isi dea seama ca suntem degeaba si ..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.