Un sfat care iti poate salva viata!

Am vazut astazi cum a murit un om inecat in propria masina dupa ce s’a scufundat intr’un lac din capitala. Multi fac greseala de a incerca sa deschida usile sau geamurile masinii in astfel de situatii … ceia ce este complet gresit deoarece presiunea din exterior face imposibil acest lucru. Pentru a putea sa iesiti din masina dupa ce ati ajuns intr’o asemenea situatie este sa spargeti geamurile masinii, pentru a patrunde apa inauntru si a se egaliza presiunea. Ca sa puteti face acest lucru, scoateti tetierele de la scaune si loviti cu ajutorul tijelor metalice un geam al masinii, de preferinta unul lateral deoarece este mai putin rezistent decat parbrizul. Dupa egalizarea presiunii incercati sa deschideti usile sau si mai simplu strecurati’va pe locul lasat liber de geamul spart. Sa fereasca Dumnezeu sa ajungeti in aceasta situatie, dar tineti minte acest sfat, va poate salva viata!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. Danuta says:

    In apa e mai greu sa faci ceva rational. Oricum, ar fi ideal sa citim cate un manual de supravieturire, care sa ne ghideze atunci cand avem parte de un accident de orice natura ar fi el, cat inca mai respiram, si mai suntem capabili sa ne si miscam. Uneori instinctele ne salveaza, alteori ne creeaza panica, de regula in apa trebuie sa valorifici orice obiect care te-ar putea ajuta sa plutesti.

  2. io says:

    Si daca nu stii sa inoti? laugh