Vise de la munte … la un foc de tabara …

Da … cum spuneam in alt post de pe acest blog, imi este dor de muntele din mine … de vise ce au ramas inca ascunse … adanc … undeva … dar vii in mine … smile

Flavi … drum bun acolo unde mergi … si nu imi doresc decat ca inainte sa pleci … sa iti fiu alaturi … asa cum am aflat in aceasta seara ca voi fi … VOI FI … asa cum nu m’ai vazut poate niciodata ca sunt … Cristea sa nu razi … iubesc ma … ce dracu vrei? 😛

P.S. Stiu ca nu va intelege nimeni rostul acestui post, dar cei care nu inteleg cu siguranta vor pricepe! 😉

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. prietenul de la bere says:

  “draci”mei cativa am fost putini ramanem…sper sa ramana in picioare treaba de pe 19,nu de alta dar am planuri mari de o betie crunta!!!baltaretule multa bafta in noul inceput,dar asta am sa ti-o transmit personal la un sah.

 2. demon says:

  “Dracul” nostru prieten,
  Tu sti ca asemenea lucruri nu se discuta pentru a ramane nebaute. Avand in vedere faptul ca, deoarece si pentru, indubitabil, invariabil si neaparat pe 19 o sa jucam sah pentru a fi mat!

 3. inger says:

  Erotic dreams..:))