Ciolo si gasca lui tot iarba dracului

Cine a crezut ca punand tehnocrati vom avea a doua venire a lui Isus pe pamant ar trebui sa ia o tesla si sa isi dea repetat in bile cu ea, facand astfel un bine umanitatii ca si asa suntem multi.

Din gafa in gafa guvernarea merge inainte precum siajul unui betiv printer masinile parcate. Cea mai noua este a ministresei de finante care tine neaparat sa ne arata cum gura bate curu.

Acest guvern tine cred sa isi ridice in cap intreaga societate. Iar Ioha cotrocenius cred ca va regreta profund acest pas.

Pana una alta se face bugetul. Se anunta cheltuieli cu nemiluita. Sinecuristii sunt atat de nerabdatori ca mai ca se calca in picioare. Ultimul procopsit, Luca Niculescu. Nu contest calitatea omului, dar prea de la o vreme presarii devin ambasadori. Chiar nu se gaseste o alte metoda de a cadorisi trompetele propagandistice?

Arafat e ultimul Mohican. Si da-i si lupta, ca sunt interese mari. Daca se va ajunge ca in America cu marile companii de health maintenance organization (HMO) taie si spanzura o sa asistam la o tragedie nationala pe langa care Colectiv va parea ceva insignificant.

In rest toate bune, carnea s-a ieftinit, tva scade, pe sest nu se mai maresc niste salarii, in special minimul pe economie. Am senzatia ca Ciolo se joaca in fundul gol pe langa Rocco Sifredi, alias noi.

Noroc ca vaselina-i ieftina. Un vot in urna de cap de om. Cred ca vom vedea cat de curand reintoarcerea „mortilor vii”…de la Beciul Domnesc.

Pana acum va inspira altceva decat greata acest govern strutocamilesc?

Un comentariu la „Ciolo si gasca lui tot iarba dracului”

  1. Am facut orice altceva in ultima vreme in afara de politica, de aia ma voi referi punctual doar la declaratia doamnei Ministru de Finante, Anca Paliu Dragu:

    “în Brazilia sau India, săracii lucrează pe doi lei”

    „sunt săraci şi mulţi şi toţi ştiu să facă câte ceva pe doi lei, fac ceva ce românul nu mai face de ceva vreme“

    Pai acum sincer, la ce sa te astepti cand pui un om am FNI ca ministru de finante?! Pai nu asta este predica FNI pe unde le este permis sa isi bage coada?! Suntem risipitori asta e clar … salarul minim pe economie a ajuns 200EU … chiabureala ce mama dracului, noi suntem prosti ca nu mai stim ce sa facem cu ei.

    Imi vine sa vomit … mai ales cand anul viitor se prognozeaza o noua crestere economica record datorata masurilor guvernului debarcat de tinerii frumosi si liberi, merite ce cu siguranta isi vor fi asumate de Iohanus si guvernul asta al lui de maciuci fara coada. Bucurie mare, nimic de zis … dar sa vedem cum o fi in 2017 cand in sfarsit vor aparea si rezultatele guvernului tinerilor frumosi si liberi.

    Vorba ta … cred ca ar trebui sa ne facem cu totii provizii de vaselina, sa speram ca o sa fie mai putin dureros asa.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura