Iohannis si chilotii din cur

Nenorocirea Siriei isi continua interminabila si trista poveste in care oamenii nevinovati sufera, isi traiesc zilele ca vai de mama lor si se uita inspre un viitor care nu exista, intr’o tara sfasiata de toti aia care le vor binele.

In contextul unui presupus atac cu arme chimice care seamana al dracului de tare cu povestea invadarii Irak’ului, aliatii s’au gandit ca e momentul sa mai bombardeze inca odata ce mai ramasese din tara aia, ca pedeapsa pentru … amaratii aia de au scapat de presupusele gaze, bag seama. Ca sa nu ramanem mai prejos, s’a gasit si ficusul de la Cotroceni sa se bage ca niste chiloti in cur si in loc macar sa isi vada dracu de treaba, a preferat sa dea o duda pe twitter (bag seama ca de feisbuc ii pute mai nou):

In traducere libera:

România reiterează condamnarea cu privire la utilizarea armelor chimice în #Syria, care nu este deloc justificată. Suntem solidari cu acțiunile partenerilor noștri strategici.

Superb! Suntem solidari cu niste (alti) criminali care chinuie poporul ala de ani de zile din pure motive pragmatice, dar in nici un caz umanitare! Unde pana mea e rezolvarea in ce priveste solutia asta extrema, care odata aplicata nu face decat sa contribuie si mai mult la suferinta acelui popor?! De niste ajutoare umanitare, cam pe cand se gandeste ca ar fi momentul sa fie solidar?

Adrian Nastase, pe blogul personal zice:

Lumea globalizata in care traim se bazeaza tot mai mult pe existenta „gusterilor” – indivizi care inghit pe nemestecate tot ce li se ofera ca informatie. Internetul ii ajuta. De aceea nu mai au nevoie sa judece singuri. Se alimenteaza cu like-uri. Voteaza in turma cu lanternele  telefoanelor.

 Sa luam exemplul bombardamentul din Siria. Aveau nevoie rusii de inca un scandal cu „chimice”? Doar daca sunt masochisti.  Aveau nevoie trupele lui Assad de bombite chimice (au avut efect doar asupra a vreo 40 de persoane), in conditiile in care cucerisera deja localitatea respectivă? Doar daca sunt idioti. Poate ca sunt. Sau daca voiau sa le creeze o problema rusilor.
Eu ce dracu sa zic mai mult, decat ca nu ne’am putut abtine din nou sa nu fim niste chiloti in cur prin vocea prea luminatului intai plavan al tarii?!

5 comentarii la „Iohannis si chilotii din cur”

  1. Fiecare înțelege situația în felul lui propriu !
    Care fel nu are absolut nici o legătură cu realitatea cea cruntă.
    Practic este doar o amară auto-amăgire a faptului că tu față de tine însuți să te consideri important că măcar te prefaci că înțelegi, de fapt nu înțelegi nimic, că te prefaci că spui ceva doar pentru a avea propria scuză față de ține însuți că nu ai făcut nimic. Acesta este un simptom cronic care se manifestă prin suferința că nu ești băgat în seamă. De aceea te simți că trebuie să spui ceva, orice, numai să spui ceva.
    Și atunci stai și te întrebi: ce doare mai tare ? nenorocirea pentru care nu poți să faci absolut nimic, dar absolut nimic, sau dorința plină de milogeală a unora de a cerși îndurare ?

    Răspunde
  2. Lasă că nici Dragnea și nici alți lingăi nu fură mai prejos .. e mișto când trebuie sa lauzi bășina trasă de șef ca având parfum de trandafiri .. reproduc vreo două trei argumentări auzite zilele astea :
    1. S-a trecut linia roșie (așa au auzit, așa au reprodus)
    2. De 100 ani nu s-au mai folosit arme chimice – probabil naziștii au gazat evreii și țiganii cu zeamă de ștevie
    3. Daca nu atacau , își pierdeau credibilitatea , ceva de genul – bahh, dacă nu o viola pe aia, după ce a amenințat-o, râdea toată gașca de el ..
    Și o ultimă observație contabilă – au murit de la gaz 70 oameni, și au fost trimise 100+ rachete spre capitala siriei .. cu cheltuiala pe 2-3 rachete, puteau duce în state vreo câteva mii de copii, cu statut temporar de refugiat până se termină nebunia.. plus că dacă o singură racheta lovea vreo clădire civilă, spital, etc – cam câte victime erau?

    Răspunde
  3. Cu ce dracu sa fie si sclavi aia mai buni cand s’au batut sa isi lipeasca buzele de curul lui Trump? Logic ca s’au aliniat si ei in trend, suparati probabil nevoie mare ca le’a luat’ul plavanul inainte …

    Suntem o natie de tot cacatul! De ajutoare umanitare sau vreo mobilizare in sensul asta la nivel institutional, n’am auzit nici macar vreo intentie in toti anii astia, dar de aplaudat la datul cu rachete in nevinovati de marele licurici&aliatii de nadejde, ii vad bucurosi nevoie mare! dash

    P.S. De rezultatele colaterale ale bombardamentelor, crezi ca ii mai pasa cuiva? Cine crezi ca le mai monitorizeaza la ce dezastru e acolo?! Si daca sa zicem ca nu au existat victime directe, cine poate aproxima cate or fi indirecte in urmatoarea perioada?

    Răspunde
  4. vad ca e de rau cu voi…o sa pun niste poze horror…au murit peste 42 de persoane, dar cel putin 600 au fost intoxicate cu un cocktail de clor si gaz sarin…atacul a vizat o intreaga regiune de la periferia Damascului, regiune eminamente rurala, dar cu un oras important, Douma, dominata de militiile anti assad Jaish al Islam, jihadisti moderati, a caror bombardare cu arme chimice assad a lansat-o ca sa ii faca sa se predea…o sa va explic mai pe larg ce si cum, nu mai puneti botul la toate fake-urile si trollii

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura