Iohannis si chilotii din cur

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. vasile says:

  …. sau Iohannis si musca’n curu calului! negative

 2. Sorin says:

  Fiecare înțelege situația în felul lui propriu !
  Care fel nu are absolut nici o legătură cu realitatea cea cruntă.
  Practic este doar o amară auto-amăgire a faptului că tu față de tine însuți să te consideri important că măcar te prefaci că înțelegi, de fapt nu înțelegi nimic, că te prefaci că spui ceva doar pentru a avea propria scuză față de ține însuți că nu ai făcut nimic. Acesta este un simptom cronic care se manifestă prin suferința că nu ești băgat în seamă. De aceea te simți că trebuie să spui ceva, orice, numai să spui ceva.
  Și atunci stai și te întrebi: ce doare mai tare ? nenorocirea pentru care nu poți să faci absolut nimic, dar absolut nimic, sau dorința plină de milogeală a unora de a cerși îndurare ?

 3. cola says:

  Lasă că nici Dragnea și nici alți lingăi nu fură mai prejos .. e mișto când trebuie sa lauzi bășina trasă de șef ca având parfum de trandafiri .. reproduc vreo două trei argumentări auzite zilele astea :
  1. S-a trecut linia roșie (așa au auzit, așa au reprodus)
  2. De 100 ani nu s-au mai folosit arme chimice – probabil naziștii au gazat evreii și țiganii cu zeamă de ștevie
  3. Daca nu atacau , își pierdeau credibilitatea , ceva de genul – bahh, dacă nu o viola pe aia, după ce a amenințat-o, râdea toată gașca de el ..
  Și o ultimă observație contabilă – au murit de la gaz 70 oameni, și au fost trimise 100+ rachete spre capitala siriei .. cu cheltuiala pe 2-3 rachete, puteau duce în state vreo câteva mii de copii, cu statut temporar de refugiat până se termină nebunia.. plus că dacă o singură racheta lovea vreo clădire civilă, spital, etc – cam câte victime erau?

 4. ice4you® says:

  Cu ce dracu sa fie si sclavi aia mai buni cand s’au batut sa isi lipeasca buzele de curul lui Trump? Logic ca s’au aliniat si ei in trend, suparati probabil nevoie mare ca le’a luat’ul plavanul inainte …

  Suntem o natie de tot cacatul! De ajutoare umanitare sau vreo mobilizare in sensul asta la nivel institutional, n’am auzit nici macar vreo intentie in toti anii astia, dar de aplaudat la datul cu rachete in nevinovati de marele licurici&aliatii de nadejde, ii vad bucurosi nevoie mare! dash

  P.S. De rezultatele colaterale ale bombardamentelor, crezi ca ii mai pasa cuiva? Cine crezi ca le mai monitorizeaza la ce dezastru e acolo?! Si daca sa zicem ca nu au existat victime directe, cine poate aproxima cate or fi indirecte in urmatoarea perioada?

 5. radu says:

  vad ca e de rau cu voi…o sa pun niste poze horror…au murit peste 42 de persoane, dar cel putin 600 au fost intoxicate cu un cocktail de clor si gaz sarin…atacul a vizat o intreaga regiune de la periferia Damascului, regiune eminamente rurala, dar cu un oras important, Douma, dominata de militiile anti assad Jaish al Islam, jihadisti moderati, a caror bombardare cu arme chimice assad a lansat-o ca sa ii faca sa se predea…o sa va explic mai pe larg ce si cum, nu mai puneti botul la toate fake-urile si trollii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.