De la discursul presedintelui la noile ţâţe marca Luciu

Aparent fara o legatura intre ele, cele doua subiecte sunt cap de afis prin toata presa pe langa protestele din strada care par tot mai desuete de la o zi la alta, mutite de urechile surde.

In ce priveste discursul presedintelui la investirea unui nou ministru de externe (fie vorba intre noi un moment prost ales si o alta incalcare a constitutiei, dar ne’am obisnuit deja) acesta a facut primele referiri la ceia ce se intampla in strada. Discursul de ieri il calific ca un discurs patetic, al unui om slab si lipsit de cooerenta, rupt de realitatea ce il inconjoara si care loveste in tot si toate, cautand vina oricui poate avea una in afara de el. Nu isi asuma nimic, discursul a trecut de la pateticul inlacrimat (cu care suntem obisnuiti incepand de la „Stolo, Stolo …”) la furia oarba si dorinta de razbunare a unui om de nisip, care in viata lui nu a avut constructia din piatra a celui ce trebuia sa ocupe postul ce astazi este mai nejustificat ca oricand. Nu a avut curajul de a scoate nasul din Cotroceni timp de 12 zile si cand a facut’o, a ales sa o faca inconjurat fiind de haita ce i’a tinut mereu isonul in funte cu umilul si supusul Boc, ce a facut de ras tot neamul ardelenesc!

Conform celor spuse aseara, astazi a anuntat o interventie publica. Interventie la ce?! Cui crede ca se mai adreseaza cu acelasi monolog sterp si plictisitor rostit la un microfon in fata camerelor de filmat, departe de oameni in mijlocul carora candva se scalda in bai de multime?! Va ataca virulent tot ce poate ataca. Va musca in stanga si in dreapta. Va sustine sus si tare ca tot ce a facut este spre binele tarii si nu a gresit cu nimic. Va trece din nou de la pateticul populist la agresivitatea unui om slab … om de nisip! Multumim … dar suntem satui … canta la alta masa domnule presedinte!

Si iaca asa … Luciu are ţâţe noi, legenda ei murind odata cu cele ce nu le’a mai avut. In timpul in care jumatate din „jurnalisti” alearga dupa Basescu, ailalta jumatate alearga dupa ţâţele marca Luciu, astfel ca vom stii cateva luni de acum inainte si daca i s’au umflat de la o alergie cu apa plata. Pana si ungurul ce se bucura de ele a primit sfaturi cum sa le foloseasca.

Asadar … tara arde si baba isi pune ţâţe noi. Cei din strada se afla intre aceste doua extreme … asadar … sa puna mana si sa aleaga intre un sprit cu Basescu sau o baloseala la noile ţâţe marca Luciu.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura