Numa … sas(e’s) norocoase … ptiuuu … ca se facura cinci! coafura#rezista

Dragi tovarasi si pretini,

Ziua de azi as nota’o in calindar, da imi e ca se supara popa de fratimiu ca indraznesc sa trec altceva pe unde o fi vreo cruce cu negru sau rosu … ca nu’s sigur si nu vreau sa’l supar.

Incepand de azi, multumita unei justitii in care tot nu cred inca cica oficial, intaiul primar al tarii, aka Iohannis este un penal(?) de rea credinta si doar probabil inca nejudecat inca pentru fals, uz de fals (conform documentelor prezentate si interpretate de sursa) si de ce nu … abuz in serviciu! (13-14) .

Tribunalul Piteşti s-a pronunţat în cazul uneia din casele pe care familia Iohannis le-a cumpărat în Sibiu astfel că preşedintel a pierdut procesul, hotărârea fiind definitivă.

Imobilul cu numărul 29 de pe strada Nicolae Bălcescu din centrul Sibiului, din care soţii Iohannis au cumpărat jumătate la începutul lunii iunie 1999, a făcut parte din averea soţilor Maria şi Eliseu Ghenea, iar după decesul acestora, casa a ajuns în proprietatea statului român.

….

Familia Iohannis a pierdut procesul la Braşov, iar la jumătatea lunii noiembrie 2015 preşedintele Klaus Iohannis a făcut recurs, acesta fiind respins la Curtea de Apel Braşov, care a menţinut decizia Tribunalului Braşov.

Carmen şi Klaus Iohannis au cerut atunci strămutarea dosarului.

În aprilie 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis ca dosarul să fie strămutat de la Curtea de Apel Braşov la Curtea de Apel Piteşti, care trebuie să se pronunţe pe o contestaţie în anulare depusă de famillia Iohannis.

Sursa.

Astept cu viu interes o conferinta de presa de la inaltimea tribunei Sasului cel cinstit si bun pentru tara!

Iohan, cum ziceai ca e cu procentele alea obtinute cu sange TFList impotriva altor corupti?  O baie de multime ceva?

Pretine sas … daca pana azi te’am respectat de voie de nevoie macar ca presedintele lor, de azi inainte esti ilegitim in functia aia! Inca te mai gandesti la intrebarea de la referendum?

 

DNA SA VINA SA TE IA!  Ghinooon!  

UPDATE ca drept la replica:

”Preşedintele Klaus Iohannis respectă deciziile instanţelor de judecată. Preşedintele României a luat act de hotărârea civilă a Curţii de Apel Piteşti de astăzi. Preşedintele s-a conformat deciziei instanţei încă din noiembrie 2015, când a fost pronunţată decizia irevocabilă de către Curtea de Apel Braşov”

A declarat Madalina Dobrovolschi, purtatorul de cuvant al Administratiei Prezidentiale, raspuns pentru stiripesurse.ro.

P.S. Concluzia lui Citacu ma amaraste prin realismul ei.

21 de comentarii la „Numa … sas(e’s) norocoase … ptiuuu … ca se facura cinci! coafura#rezista”

  1. Nu stiu ce sa zic, eu sunt fan declarat Iohannis laugh , da parca nu m-as bucura de necazul altuia. De acte incurcate cu notari imbecili am avut parte si chiar m-am judecat pe pricini din astea de inscrisuri si interpretare testamente, ce sa zic fiecare cu necazul lui sa fie la el acolo sad , ghinion!

    Răspunde
  2. Pe la inceputul anilor 90 TVR a dat un documentar despre unele din casele lui Iohanis si modul fraudulos in care le-a luat. Am cautat cu Google si Youtube dar nu am mai gasit nimic. A mai vazut cineva acea emisiune?

    Răspunde
  3. Vasile, dar la sasu’ nostru nu fuse încurcătură! Fuse un testament, dovedit fals de instanță, în care apăreau ca moştenitori madam Lăzurcă, mamzel Lăzurcă măritată Iohannis şi Baştea cel de la care cumpărară cei doi apropitari cealaltă jumătate, aia de n-o moşteniseră doamnele Lăzurcă. Să nu ne zici acu’ că te trezişi peste noapte „moştenitor” pe jumate dintr-o viloaie, că ne sperii, zău!
    Ice, dacă-i adevărat şi că sasul renunță la referendum, pot să zic c-a stârnit viesparul degeaba, plus c-a schilodit pe viață un jandarm din cei din Piață (el e autorul moral), plus că dau barurile din Centrul Vechi faliment că se dau covrigi şi pizza moca în față la Guvern!

    Răspunde
  4. Ceva vizavi de ani ’90 , declaratie a lui Iohannis am gasit asa:
    „Eu sunt sas, i-am cunoscut pe oamenii de la care am cumpărat aceste imobile şi situaţia din Sibiu a fost una specială. Majoritatea saşilor au plecat, condiţiile pentru mine, care i-am cunoscut, au fost foarte avantajoase. Apoi, din chiriile adunate, am reuşit să cumpăr încă un apartament şi iar, cu chiriile puse una lângă alta, am cumpărat ultimele două case, de vreo 60 de metri pătraţi, dar am considerat că e o investiţie bună. Să nu-şi imagineze cineva că se pot face aceste lucruri din salariul de dascăl şi meditaţii. Eu am avut noroc că am avut de la început mai mult“

    Sursa

    Răspunde
  5. B1TV:Johaniss fara case.DIGI24:Guvernu face si drege.Realitatea:Guvernu drege si face laugh .Antena 3:Johaniss,case.Romania TV:Lovitura pentru Johaniss…Cotroceni:Respect legea si #resist…
    TFL:citeste titlu si pleaca suparat acasa sa injure PSD-ul ca il vineaza pe neprihanit.Ar mai avea chef de un tricolor in piata,un selfie cu Ciolo si un ceai beut printre discursuri inflacarate impotriva
    „ciumei rosii”.Isi suna prietenii sa „faca ceva”,sa luptam impotriva comunistilor.
    Asteptam #rezist#coruptiaucide sa isi apere idolul!

    Răspunde
  6. Intrigat, eu am cumparat teren, ceva la fel, de la un mostenitor cu testament, am fost cu el la notar, a zis ca e in regula si i-am dat bani si am facut acte, peste 3 ani m-a trezit cu proces pe acea vanzare, de la un mostenitor pe linie de sange. A fost urat am fost bagat la fals, notarul si-a pierdut licenta, chiar daca am fost din prima de acord sa renunt si sa termin toata sarada sad La noi legislatia e nasoala vizavi de testamente si astea intodeauna pierd in instanta, e o traditie daca se poate spune asa, mostenitorul pe linie de sange castiga in fata testamentului.

    Răspunde
  7. @Cerevel – nu mai e de gasit pe nicaieri, dar iote ca am dat peste asta.

    @Intrigat – cu referendumul ala nu se mai aude nimic … si nu stiu daca s’o mai auzi ceva de amu inainte, ca s’a cam ingrosat treaba si multi astepta pe buletinul ala „alta intrebare”! laugh

    @Vasile – experienta ta urata nu are nici o legatura cu experienta stimatului domn presedinte! Din ’98 era clara treaba ca acele testamente sunt dubioase, mister Iohannis fiind chiar sub urmarire penala la un momendat … e o poveste lunga si complicata rau de tot acolo, ai link’ul in post ca sa o urmaresti pe toata scrisa inca dinainte ca domnul primar sa fi propus ca presedinte!

    @Razvatree – yeeeep … televiziunile aservite sunt la fel de autiste ca pana acum. Cel mult ai transmis o stire pe burtiera, da asa pe scurt ca si cum nu ar fi contat, in rest da, toaca mai departe frunze la TFL. Cica in uichend nu se lasa baietii, dupa muja luata cu steagul Romaniei predominant rosu, acuma nu mai risca si il incearca pe ala al UE. Coafura#rezista … prostia nu se lasa mai prejos! laugh

    Si pe final ma intorc tot la Vasile: daca vrei sa fi in ton cu aia de ii plang de mila sasului cel bun, iti pot recomanda niste link’uri de sa te unga la suflet!

    Răspunde
  8. Vasile, ai incercat tu, dar degeaba. Nici de prezumtia de nevinovatie nu poti face uz, ca ne zise onorata instanta ca n-au fost cumparatori de buna credinta.
    Pe cale logica, ultimele trei case achizitionate i-ar trebui confiscate. Achizitionase cumva doua, a urmat a treia – luata cu japca, cu banii din super-chirii in super-avans pt aceasta si-a luat a patra casa, iar cu banii din chiriile de pe casele 3+4, si-a luat casele 5+6. Cam asa ne-a explicat omul, deci casele 4,5 si 6 ar trebui luate la pachet cu casa 3. Dar…n-are cine!

    Răspunde
  9. E … Vladiana esti si tu acuma rea! Pai nu ti’a zis „omul” in clar (cat poate si fieratania din el) ca nu isi mai aminteste exact cum a fost treaba … pe modelul …

    „Omul care nu stie, cu ala care nu isi aminteste, face casa buna …”

    Oricum, ce am inteles eu intr’un final e ca in Sibiu exista cele mai ieftine case din lumea asta, cu conditia sa fi profesor si sa dai meditatii tot in Sibiu. In rest … ghiniooon!

    Răspunde
  10. Bai frate, daca faci o afacere in tara asta si ai succes gata esti mancat, a avut si el un hobby, vroia sa colectioneze case, plus ca a facut o fapta buna, a luat din astea parasite, le-a renovat si apoi le-a dat in chirie, asta e, a avut viziune… treaba se face pas cu pas, mai cititi si voi cate ceva, mai mergeti la un bal, toata ziua va uitati la antene

    Răspunde
  11. Citindu’te, incepe sa mi’se duca voalul de pe ochii … iti multumesc ca existi tovarase Vasile, far calauzitor in intunericul constiintelor! Voi incerca sa imi fac autocritica necesara in aceste momente de ratacire si in acelasi timp imi voi aplica singur sactiunile menite ca inca de azi, invidia si meschinaria gandirii mele sa fie corectate cu o viziune corecta menita sa vada padurea ce se intinde dincolo de crengile ce am permis sa imi raneasca ochii!

    Da, ma recunosc vinovat!

    Răspunde
  12. Stimabile ICE, cred ca daca ai urmarit raportul DNA pe DIGI24 acum vezi in termoviziune Iohannis a avut un discurs istoric, mi-au dat lacrimile

    Răspunde
  13. Case parasite? Gata, imi fac autocritica! Si eu si chiriasii statului, aia de locuiau in acele case.
    Vasile, gata! Am plecat la bal!
    Tovarasi, ne vedem la bal, ca la spital nu ne lasam dusi!

    Răspunde
  14. Case parasite mai Vladiana, asta e trendul nu ai vazut la Printul Charles, a luat casute parasite, le-a renovat, ce om

    Răspunde
  15. Dom’le ICE, treaba asta e asa discreta, nu te afisezi peste tot ca esti filantrop, trebuie sa fii om, e multa lume p’acii acum… lasa ca-ti zic mai pe seara cand mai se culca „baieti”

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura