Fundatiile lui Soros, implicate in finantarea si sustinerea protestelor pro-palestiniene

Open Society Foundations (OSF) sustinuta de miliardarul evreu de origine maghiara, George Soros, este unul dintre cei mai puternici finantatori ai protestelor pro-palestiniene, potrivit The New York Post (NYP).

Soros implicat in finantarea protestelor pro-palestiniene

Potrivit publicatiei americane NYP, George Soros, a finantat incepand cu 2016 cu peste 15 milioane  americane mai multe ONG’uri americane care denunta ”ocupatia israeliana”, finantarile sale aflandu’se si la originea multor manifestatii propalestiniene din ultima perioada, la care au o fost activate si ONG’urilor woke, cu Greta Thunberg in fruntea lor. Potrivit arhivelor OSF investigate de NYT, reteaua ONG’urilor sustinute de George Soros a alocat finantari de in valoare de 13,7 milioane de dolari unor beneficiari sa apere atacul Hamas de la 7 octombrie, prin intermediul Tides Center, un organism care „ajuta asociatii progresiste mici, sa se dezvolte„, dezvaluie NYP.

Beneficiarii Tides includ Adalah Justice Project, o organizatie palestiniana extremista

Cu sediul in Illinois, in ziua masacrului din 7 octombrie Adalah Justice Project, a postat o fotografie pe Instagram cu un buldozer care darama o parte din gardul de granita al Israelului cu mesajul:

„Colonizatorii israelieni credeau că pot prinde pe termen nelimitat două milioane. oameni într-o închisoare în aer liber… nicio cușcă nu rămâne necontestată.”

Membrii grupului palestinian, ocupand ulterior biroul reprezentantului California. Ro Khanna, pe 20 octombrie pentru a’i cere sa semneze o rezolutie prin care se cere incetarea focului în Gaza. Membrii lui Adalah au co-sponsorizat, de asemenea, un miting in aceeasi zi in Bryant Park, unde demonstrantii ostili au scandat lozinci antisemite si au fluturat un semn pe care scria „NU Condamnati HAMAS!”.

Sursa: adalahjusticeproject.org

George Soros si fiul sau Alex au o lungă istorie de sustinere a celor mai radicale organizatii de pe planeta, inclusiv teroriste

Dan Schneider, vicepresedintele grupului conservator de supraveghere Media Research Center, a declarat ca Soros – un evreu nascut in Ungaria si un supravietuitor al Holocaustului – „are o lungă istorie de actiuni  antisemite împotriva Israelului și susținere a unor grupuri care susțin teroriștii.”

„George Soros și fiul său Alex au o lungă istorie de susținere a celor mai radicale organizații de pe planetă, iar aceasta include organizații pro-Hamas care susțin cel mai odios tip de comportament”

a spus Schneider pentru NYP.

„I-am cerut lui George Soros să retragă această finanțare, dar el pare foarte hotărât să sprijine în continuare organizațiile antisemite care doresc să răstoarne civilizația occidentală”

a mai spus Schneider.

Activistii platiti de Soros, infiltrati si in cele mai mari companii de tehnologie

Asa zise mici proteste „spontane” au avut loc si in marile companii de tehnologie, unde activistii platiti de Soros au sustinut cauza palestinana.

„Ca angajat al Amazon, nu vreau ca munca mea să sprijine apartheid și crime de război”

a declarat unul din angajatii Amazon, prezent la protest.

Sursa: commondreams.org

George Soros a taiat partial finantarile din Europa pentru a isi orenta influenta in alte parti ale lumii

Cu cateva luni inainte ca sa izbucneasca razboiul din Israel, Open Society Foundations, ce sustine financiar o vasta retea de ONG’uri a anuntat retragerea lui George Soros, imperiul financiar a fost preluata de unul dintre fiii sai, Alexander Soros in varsta de 37 de ani. Prima decizie a tanarului Soros a vizat concedierea a 40% din efectivele globale in cadrul unei modificări strategice, care prevede retragerea tentaculelor lui George Soros din Uniunea Europeana si odata cu acestea si a finantarilor salbei de ONG’uri care impanzesc Uniunea Europeana, anuntand in acelasi timp si o noua strategie de finantare si influenta geopolitica, „orientată spre viitor şi bazată pe oportunităţile viitoare pentru a avea un impact semnificativ”, ale carei roade incep acum sa se vada in Orientul Mijlociu:

„Noua direcţie strategică prevede retragerea sau terminarea unei mari părţi din munca noastră actuală din Uniunea Europeană, modificând accentul şi alocarea resurselor spre alte părţi ale lumii. Această modificare nu reflectă muncă noastră trecută şi multele contribuţii ale personalului de-a lungul anilor, ci mai degrabă o decizie orientată spre viitor şi bazată pe oportunităţile viitoare pentru a avea un impact semnificativ.”

se preciza la acel moment intr’un email trimis angajatilor OSF, conform Reuters.

„George Soros, uraste fundamental umanitatea” – Elon Musk

7 comentarii la „Fundatiile lui Soros, implicate in finantarea si sustinerea protestelor pro-palestiniene”

 1. Vai, vai vai! Adică, Departamentul de Stat încurajează finanțarea protestelor pro-palestiniene prin intermediul lui Soros?
  Fact checker-ii ce zic? Întreb doar ca să știu cum să mă poziționez față de lista asta.
  Oare să facem o petiție online către ambasada SUA și Departamentul de Stat prin care să cerem instituirea unei comisii senatoriale de investigare a implicării domnului Soros în activități cu caracter antisemit?
  shock

  Răspunde
  • Uitasem, păi până acum citeva luni, ăștia sponsorizați nu erau luptători pentru libertate si apărătorii valorilor democrației și liberalismului triumfător ?

   Răspunde
    • Și zici să nu o mai punem de o petiție?

     Măcar o telegramă adresată lui Ciolacu prin care noi, pături largi de oameni ai muncii de la orașe și sate, agricultori, meșteșugari și meseriași, militari, elevi, studenți și intelectuali strânși uniți de idealurile liberalismului să ne exprimăm oprobiul și să ne dezicem de năpârca ce am ținut-o la sân, pe numele ei George Soros !

     Totodată să-l asigurăm pe premier de deplina noastră susținere în efortul său neabătut în activitatea neobosită pe care o întreprinde în scopul ruinării și distrugerii României.

     Răspunde
     • Tovarase, nu stiu ce sa zic, ca nici ei nu mai stiu cati sunt si de ce parte! laugh

     • Tovarășe, evident că sistemul maieutic al muncii de partid dusă de la om la bere, în cazul dumneavoastră nu a fost aplicat corect, în sensul că de vreme ce mai ai ezitări, metoda a nu a dat rezultate. Avem lipsuri tovarăși!
      Nu dispera, mai e o sansă, doar că ne trebuie muuult mai muuultă bere!
      drinks drinks drinks

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura