O scrisoare pierduta … a fost gasita|Lulutza si protocoalele

Ce ziceai Lulutzo? Nu exista protocoale?

Iote ca baietii astia le gasira.

Alta intrebare?

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

12 Responses

 1. Razvatree says:

  Ciuma rosie incearca sa darime statul de drept,sa intineze idealurile luptei anticoruptie…
  #josmiiniledepeLuluta #johanisssasecasenucinci
  Scuze,n-am putut sa ma abtin!

 2. cola says:

  În ce țară minunată trăim laugh.. Zău așa.. dacă ești cumva pe drum și nu verifici netul vreo 3 ore, te poți trezi că se schimbă forma de guvernământ și ești ultimul care afli.. așa și cu mine azi – ieși protocolul de sub bucile lulutzei, rămase sasul fara o casă, se schimbară vreo 4 miniștri, samd..

 3. ice4you® says:

  Razvatree – nu te mai scuza ca nu ai de ce! laugh Si eu sunt nelamurit, astept inca un raspuns de la TFL la intrebarea asta. laugh

  Cola – mie imi zici … dupa o zi anosta, am ramas fara butoane la tastatura! laugh

 4. Vasile says:

  Nu va bucurati prea tare, am mai vazut de’astea si buff au iesit 600 de mii sa-i apere de “ciuma rosie”
  Cola stai linistit sunt simple petarde laugh

 5. cola says:

  pai cumpar si io vreo 5 petarde d’astea, poate ramane mutulica homeless laugh ..

 6. Vasile says:

  Nu stiu ce sa zic nu m-as risca la investitii de’astea nesigure, posibil sa fie ude si sa nu pocneasca prea tare

 7. ice4you® says:

  E … Vasile pretine ti’a mai zis careva ca bipolaritatea e boala grea? laugh Mai am si eu episoade d’astea, da tu ma faci de mic fiind pe modelul: acu bucuri omul, acu ii dai peste genunchi ca rade prea tare! Pe de alta parte … la cat de cretin e poporul asta care in mare parte la votat desi opozitia a facut pe dracu in patru sa se stie toate astea … nu ma mira nimic.

  Eu macar de amorul artei, am notat totusi in calindar … asaa.. ptr mine.

 8. Vasile says:

  Stimabile ICE, de ce sa ma bucur, nu vad nume, nu vad o data si un numar de inregistrare, nu vad o semnatura, un nume in clar de la SRI, STRICT SECRET e taiat, deci nu e secret, pare a fi o ciorna sau cineva a scotocit prin cosul de gunoi, asa se procedeaza si a adunat …diverse, o sa ma bucur maine, daca mai urmeaza si alte pagini, plus vedem si numele ala de politician pastrat….. pentru ce, e cu licitatie in plic laugh ?!

 9. Radu says:

  O fo faina ziua asta, fara numar, maaaa….

 10. ice4you® says:

  @Vasile – daca te uiti atent la documentul ala, anumite date de pe el (alea de care vorbesti tu) au fost cenzurate de cei de la LUJU probabil. Ma indoiesc ca LUJU ar fi avut curajul sa prezinte un asemenea document daca nu era macar partial veridic. Dar … cum zici si tu, sa vedem de acum inainte ce se intampla …

 11. Vasile says:

  Probabil de agentul dublu din SRI laugh , sa vedem a zis orbul!

 12. ice4you® says:

  Chiar si’asa!