Si a inceput si Game of Thrones, sezonul 7

Nebunie mare, bucurie si mai si .. Game of Thrones a debutat in sfarsit cu cel de al saptelea sezon. Din cate intelesesem eu initial, fiecare episod ar fi trebuit sa aiba lungimea unui lung metraj, ei bine primul a avut vreo 53 de minute desi e o dezbatere intreaga ca defapt ar fi trebuit sa aiba vrei 56 si unii se dadeau de ceasul mortii ca ar conta enorm alea 3 minute. laugh

Uatever … dupa cum stiti nu sunt un mare fan al serialului, la acest prim episod adormind pe la jumate cu bulbuci la nas, atat de interesant a fost! 😀 Din punctul meu de vedere este la fel de tras de par ca si pana acum, actiunea fiind amanata cu aceleasi detalii plictisitoare si dialoguri sforaitoare.

Astept viitorul episod, pana atunci sper sa il termin cumva pe asta! laugh

Voua cum vi s’a parut?

13 comentarii la „Si a inceput si Game of Thrones, sezonul 7”

  1. Personal sunt un mare fan al serialului. Nu are rost sa explic aici de ce.

    Insa sunt de acord cu tine: primul episod din acest sezon a fost OK si cam atat. I-am dat un 7 / 10 pe IMDb (cred ca am fost un pic cam permisiv).

    Per total mi s-a parut un episod in care mai mult s-a pierdut timpul, nu s-a intamplat mare lucru. Avand in vedere ca sunt in total doar 13 episoade pentru sezoanele 7+8, sa irosesti unul pe acele scene mi se pare cam iresponsabil. O parte puteau fi taiate, o alta parte puteau fi comprimate un pic. In felul acesta se facea loc pentru parti mai relevante/interesante.

    Ma rog, am totusi asteptari mai mari de la restul sezonului, sper sa ma surprinda in mod placut.

    Răspunde
  2. @vasile Nu am vazut episodul ci doar trailer-ul si parca l-am zarit pe Ion Zapada. Poate m-am inselat. Oricum nu e cazul sa te superi daca nu esti bagat in seama din cand in cand.

    Răspunde
  3. Multumesc Cerevel, m-am linistit laugh !
    Plus ca am dedus ca unii i-au in serios acest serial si nu baga de seama la unul ce intreaba de personaje, traducandu-le numele , asa ca promit ca ma inchid o saptamana in casa, asta cand ajung acasa si urmaresc toate sezoanele sa inteleg si eu ce mare fenomen global este

    Răspunde
  4. Tovarase,

    Lupta noastra de clasa nu merge cu victimizari! Trebuie sa ramai mereu in prima linie cum partidul o cere! Faptul ca ai cerut informatii despre tovarasul Ion Zapada si nu ai primit, oare nu te’a pus pe ganduri ca nu esti poate demn de ele? De ce azi incerci prin aceste manevre subversive nedemne de rangul si demnitatea ta sa impresionezi sa manipulezi?

    Voi fi scurt: tovarasul Ion Zpada traieste! Nu inteleg cum ai putut sa pui la indoiala asta! Tovarasul Ion Zapada inspira! Nu inteleg cum ai putut crede ca e altfel?

    @Cerevel: ai intrat in consiliu tovarase pentru plangerea pe umar a unui tovaras nedemn!

    Răspunde
  5. Intrarea in consiliu e o promavare sau este un consiliu de stabilire a abaterilor disciplinare si urmeaza sa o inacasez.
    PS Apropos de filme nu ai mai scris nimic de Twin Peaks. Cum a fost?

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura