A cazut profitshare (?)

Taman cand aveam si eu ceva de lucru m’am trezit ca a picat profitshare, si tot picat e de ore bune sub scuze de mentenanta. Culmea dracului sau nu, caderea asta coincide cu un nou val de atacuri cibernetice a caror target a fost si Romania, Ucraina fiind paralizata la acest moment.

Amu eu ce sa inteleg? Ca e doar mentenanta in plina zi si plin trafic, desi astea se fac in general noaptea sau l’au pus baietii detepti in cap? laugh

Oare oi mai gasi bruma aia de profit pe acolo cand revin, sau s’a dus cu tot cu servere?! laugh

Voi ati inregistrat ceva pierderi? S’a contorizat cate ceva trafic in vremea mentenantei?

Update: hai ca a revenit cu o noua interfata, banii sunt tot acolo … inca! laugh

5 comentarii la „A cazut profitshare (?)”

  1. E un atac serios la nivel mondial, al treilea in mai putin de 6 luni. Se impute rau treaba, in curand cred ca nu o sa mai avem acces la net de la servici decat eventual la o serie de site-uri strict legate de meserie si atat.
    E jale mare prin diverse locuri, mai ales ca virusache astia noi blocheaza complet calculiciul! Asa ca spor la backup pe hard disk extern , stergeti toate mailurile nesolicitate, nu deschideti NICIUN atasament inainte de a il scana, scanati zilnic calculiciul de acasa, updatati antivirusul sau luati-va unul performant si rugati-va sa tina, nu mai plimbati stickuri de colo-colo sau, daca le folositi des, scanati si iar scanati.

    Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura