Adio PAINT!

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

5 Responses

 1. cola says:

  Și cu paint și fără paint, același pain cu windows .. pentru modernizare propun și renunțarea la tasta printscreen, combinația ctrl alt del, și cam toate semnele de punctuație, că ne cam încurcă.. dacă nu putem adăuga un shell decent în 3 decenii, măcar să mai tăiem câte ceva..

 2. ice4you® says:

  Nimic mai adevarat!

 3. Vasile says:

  Necaz mare dom’le, asa a facut baiatu’ contact prima data cu un PC, desenand in Paint, cred ca si alti copii!
  Cine foloseste shell-ul in win, e contraindicat !?

 4. ice4you® says:

  Pot sa fac pariu, ca 90% din copii care au pus mana pe un PC, PAINT a fost prima aplicatie cu care s’au jucat. smile Stiu din experienta, in vremea cand netul nu era pentru toata lumea, dupa instalarea licentei scurtatura de la PAINT era la loc de cinste pe desktop inainte sa il cumpere omul. smile

 5. Alex says:

  Meh, si eu m-am “jucat” cu Paint, dar astazi a devenit cam anacronic.

  Pentru screenshoturi banale folosesc si acasa si la munca Greenshot. E complet gratis, si mai ales e mai destept. De exemplu, apesi tasta PrtScr si .. poti sa-ti alegi exact ce regiune a ecranului vrei sa capturezi. Iar apoi iti da un meniu — poti sa salvezi direct imaginea rezultata, poti s-o pui in clipboard, sau chiar poti s-o deschizi in editorul Greenshot. Care editor are mici functionalitati care-i permite sa adaugi sageti, cercuri si alte elemente grafice. Eu l-am instalat pentru ca la munca tot aveam nevoie sa indic chestii prin sageti..

  Faptu’ ca a facut lumea arta in Paint nu-i remarcabil. Si eu pot face arta din namol, daca-mi dai 10 ani si mult, mult timp liber. Asta nu face namolul valoros.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.