Ai grija ce iti doresti …

Am zis eu ca ARE umor, sau nu?! Ii multumesc doar ca de data asta rade cu mine … nu de mine … si ca ma citeste, facand minuni dupa ce imi doresc! laugh No asta’i mai dragilor … cand mi’am adus aminte de telefonul ce era pierdut undeva … am gasit mesajul asta pe el! Crezand, ca saracul meu telefon ce are 5 ani de slujire cu credinta si supunere maxima a exceselor mele sentimentale si nu numai, a cedat, i’am acordat clementa si i’am promis ca il ingrop la propriu ca a fost cel ce mi’a adus si bune si rele dar nu m’a lasat niciodata la greu … am mutat cartela intr’un telefon … evident muuuuult mai nou, plin de gajeturi .. dar implicit mai cretin … si a spus acelasi lucru … am mai incercat unul si … automat ratiunea mi’a spus: nu cel ce te iubea a cedat, ci cel ce parea a te iubi laugh … si iaca asa … am ajuns la concluzia ca a cedat cartela aia idioata … ce are doar 1 an si 9 luni vechime si nu am tras de ea cum am tras de aia ce o aveam personala … vreo 7 laugh No ok … am inteles … si am hotarat ca este mana LUI … asa ca pe aceasta cale va anunt pe toti cei care mai dati pe aici si aveti din greseala muuuuuuulte minunte si SMS’uri degeaba, sa va scutitii inutilitatea lor in ce ma priveste … (stiti mesajele alea cu sa va dea domnul, craciunuri, bla bla bla) pentru ca nu vor ajunge la mine decat dupa anul nou … sau cine stie cand ca eu nu am nici un motiv sa ma grabesc sa rezolv treaba cu rahatul ala de cartela, ce nu va face decat minunea de a avea in sfarsit LINISTE!

No asta’i … mi’am dorit … am primit … ma bucur si profit la maxim! laugh Stie EL mai bine de ce, bucuria e a mea, eu nu mai pun intrebari stupide de om mic! laugh

P.S. Cum am promis, stati linistiti, va sun eu!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...