Am trait sa o vedem si pe asta: IPhone Gun

Nu e gluma, nu e banc, dupa IPhone, IMac, IPad, IPod … se pare ca a aparut si IPhone GUNCare este in esenta o veritabila arma cu doua tevi de 9mm ce beneficiaza si de un laser pointer disimulata intr’un smartphone de ultima generatie ce poate trece usor de controalele usuale de securitate ca un banal smarphone, lucru ce a dus la o alerta in Europa, cei care au tras primi semnalul de alarma fiind politia belgiana care l’au interzis spre detinere, existand deja destule controverse si peste ocean in ce priveste vanzarea armei cu jumatate din pretul unui banal IPhone, adica in jurul a 375EU …

 

Pe cand si vreun IPhone rocket launcher? laugh

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. the_sniper says:

  Pai da…armele modulare castiga teren…Mass Effect devine realitate laugh

 2. ice4you® says:

  Nu ca ar fi primul joc de unde s’a inspirat realitatea. laugh

 3. Ciprian Lospa says:

  Ok, enough internet for today.

 4. Radu says:

  Maine poimaine nu o sa mai avem nevoie de gunuri, o sa ne luam pe stick blueprint, ne ducem unde avem de killerit, o imprimanta 3D, iti faci tun daca ai chef, numai munitie sa gasesti laugh.
  Vorba filmului: sogore, de unde ai ma tunu’ asta?

 5. Ghost says:

  Este si pe rose gold ?

 6. ice4you® says:

  Probabil ca la comanda se poate rezolva. laugh