ANAF si lista rusinii

Publicata chiar inainte de alegerile locale, lista datornicilor de la ANAF poate fi un bun ghid ce ar trebui consultat inainte de a va duce sa dati cu stampila pe buletinul de vot. Este o lista lunga si destul de cuprinzatoare, cap de afis fiind destui politicieni care desi dau legi prin care iau 10 piei de pe noi, dovedesc ca lor nu le prea place sa isi achite darile la statul in slujba caruia se afla.

Daca sunteti curiosi cine se afla pe aceste liste, sau daca va numarati printre ei aici este locul unde gasiti atat listele cat si alte informatii.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

2 Responses

  1. jules says:

    Ma cautam pe mine sa vad daca exist pe acolo. Nu m-am gasit insa la cautare a aparut Vosganian Varujan B.
    Si pe urma am facut un top si pe primul loc este persoana fizica Negoita Robert, actualmente primar de Sector 3 Bucuresti :))

  2. ice4you® says:

    Pai unde naiba sa mai ai tu loc intre capete incoronate, incornorate, avocati, executori… etc?! laugh