Anonymous message to Romania – STOP ACTA!

Aceiasi grupare anonima ce actioneaza pe internet prin atacul a mai multe site’uri guvernamentale din diverse state ale lumii in diferite semne de protest, a transmis ieri inca un mesaj pentru Romania cu privire la semnarea ACTA …

Vesti bune vin si din UE, unde pentru a fi aplicata la nivel de UE, aceasta lege trebuie ratificata si trecuta prin Parlamentul European, unde cel putin pentru moment sunt sanse mici sa treaca, existand o pozitie foarte ferma impotriva acestei legi! Mai multe state printre care Germania si Olanda nici macar nu au semnat acest acord.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...