Anunt publicitar: vand masina.

Sper sincer sa va amuzati, ca eu cel putin am ras nonstop!

 

Masina mi-a apartinut, pe langa faptul ca omul e lipsa la gramatica mai e si mincinos!! Sunt totusi curios cat va scoate pe ea, avand in vedere ca am poze cu masina in stare de aproape epava, eu fiind vinovatul in urma unui accident dauna totala! Kilometrajul? …da-o dracu de treaba, ca eu facusem aproape 60000km cu ea inainte sa i’o dau lui acum vreo 3 ani!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

6 Responses

 1. ice4you® says:

  casetogon cd‘ul o fi cel original?

 2. Marius says:

  Photo not found sad

 3. radu says:

  Sa fiu sincer am incercat si eu sa imi bag casetele cu rock in el….not!
  Compiuterul …ei da, la asta chiar m-a lasat in ceata! laugh

 4. radu says:

  Oglinda electrica…mmm. ….poate partial, ca nu se pliau electric, doar se reglau electric!

 5. ice4you® says:

  Sa il ia dracu de host .. dimineata merge … sper ca e ok acum. Scuze! smile

  • radu says:

   Nici acum nu a vandut ala masina…cred ca la cat i s-a oferit s-a calmat omul si i-a dat-o muierii, e penala rau femeia in trafic, iar masina e deja valurele pe unde a dat cu kit la greu pe ici pe colo… rofl