Asa rau imi pare ca nu am vreme sa scriu …

Hheheee … evenimentele politice din ultima vreme si mai ales valvataia prostimii ma amuza teribil. Partea si mai misto e cand ducandu’te un pic mintea mai mult decat pe o maimuta te apuci sa ii provoci si le arunci tot felul de momeli la bascalie pe care le musca  cu toata gura la care fac spume incercand sa te combata in vremea in care tu te cracanezi de ras.

Sunt doar trist ca nu am vreme suficienta sa scriu … ca asa o bascalie ma incearca … :)))

Pana apuc eu sa scriu pe aici, va invit sa mai cititi din ce am scris pe la Marius

Hai … ca daca termina si Radul stocul de bichini ca ii ingheata pe cur de la atata alergat, poate ne alegem si noi pe aici cu vreo panarama politica pana la urma. laugh Si cine stie … poate apuc sa mai scriu si eu cate una, cate alta ….

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

5 Responses

 1. Vasile says:

  Nu fi trist Stimabile, o mana spala pe alta, apoi cand muncim nu putem si scrie 😉

 2. ice4you® says:

  Multumesc de incurajari tovarase Vasile tie si intregului comitet! laugh

 3. Marius says:

  Adică ce dom`ne… noi nu muncim dacă scriem?! laugh

  • Vasile says:

   Pai da ca tocmai ziceam pe undeva, unu cu sapa, unu cu mapa, unu scriitor altu’ strungar, toata lumea munceste dupa calificare, deci treaba era ca daca dai cu sapa in acelasi timp nu poti sa si scrii, poate doar daca ne gaseste Marius un gadget sa dictezi si sa transcrie, apoi sa puna si direct pe wordpress, asta inventie laugh

 4. Radu says:

  Dupa casetele cu Ghita de asta seara…