Au revoir Carrefour(?)

Din auzite si alte zvonuri, francezi de la Carrefour vor sa traga oblonul la pravalii incepand din aceasta vara atat in Romania cat si din cateva alte state. Nu cred ca suprinde pe nimeni acest lucru, mai ales ca eu pe unde am fost in tara asta, in timpul in care la alte supermarketuri era bataie pe un loc de parcare, la Carrefour batea vantul. Se pare ca intre timp, diversificandu’se piata si intrand alte concerne, romanii s’au prins destul de repede de faptul ca la Carrefour produsele sunt exagerat de scumpe si in general de cea mai proasta calitate … mai ales alea din “oferte”.

Nu pot spune ca imi pare rau … ba chiar dimpotriva si sper ca si restul treptat treptat sa isi ia talpasita de pe aici … pentru a incepe sa avem si noi in sfarsit o economie cat de cat sanatoasa, in care banii sa ramana in tara si nu sa se duca tot la aia care ne vand produsele lor prin aceste lanturi de magazine ce cancer au fost pentru economiile locale din orice oras unde s’au deschis!

Adio and bon voyage!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...