Baba si mitraliera

Iertat imi fie, dar dupa atata amar de ani de cand lucrez in industia IT, inca nu am inteles ce cauta femeile in domeniul asta?! A nu se intelege gresit, nu fac referire aici la acea parte din domeniul reseller, unde intalniti duduile alea bune prin diverse magazine, ci la partea de distributie a marilor companii, unde in general de oferte si vanzari se ocupa niste muieri care nu au nici in clin si nici in maneca cu industria asta, habar nu au sa iti ofere niste date tehnice, habar nu au cu ce sa mananca acestea si cand faci o comanda aparent banala, iti vine sa te iei cu mainile de cap, cand trebuie sa schimbi cu o duduie de asta 3-4-5-6-7-8 … mail’uri … in care sa o dai cumva la pace dupa ce ii desenezi si ce culoare are respectivul component. Imi este dor de vremurile cand aveam prieteni, BARBATI normal, cu care rezolvam orice comanda in 30 de secunde … fara a mai fi nevoie sa povestim si despre ce numar la sutien au! Nu inteleg de ce mama dracului se prefera in domeniul asta femeile, cand oricum, ele si tehnica sunt domenii paralele ce nu converg in nici un punct! De ce dracu trebuie sa imi mananc eu zilele si sanatatea sa vorbesc cu o tuta de asta, sa pierd timp, clienti si banii ca vaca duduia nu este in stare sa deosebeasca DDR2 de DDR3, ca daca o mai intreb de timming’uri am bagat’o de tot in ceata … si asta este un exemplu sumar …

Eu in viata mea nu m’as angaja la o firma care vinde rujuri si chiloti de muieri … ele ce dracu cauta in IT? Or fi si astea emancipate de alea?!

Sa moara bibi, daca vreodata o sa am pe mana o afacere mai mare decat cea pe care o conduc acum, de la mine in firma o lucra vreo muiere!

Am zis!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Shadow of an Angel says:

  Poate ca BARBATII nu mai sunt platiti cum trebuie in domeniul asta, si astfel aleg sa nu isi mai bata capul. Si uite asa trebuie sa le ia si lor cineva locul.

 2. ice4you® says:

  Posibil sa fie cum spui tu, desi salariile astea din distributie completate de comisione nu sunt deloc de neglijat.

 3. danette says:

  :D:Dlaugh Ce cauta si in armata , politie …..etc.

 4. Laura says:

  Sau chiar ministrii.