Bataia pe carnati bate rangul!

Daca ne’am tot minunat de traditionala bataie romaneasca la mici electorali sau sarmalele gratuite de pe la praznice, sa stiti ca se poate si la case mai mari cum ar fi sedinta actionarilor Daimler-Mercedes BENZ, unde dupa ce au aprobat cel mai mare divident din istoria companiei, au trecut la o bataia generala pe carnatii oferiti gratuit de companie actionarilor pe motiv ca unii din ei s’au haladit la mai mult de doua bucati cate era prevazut pe cap de vita furajata actionar. Conflictul a escaladat atat de mult incat a fost nevoie de interventia politiei pentru a ii linistii pe impatimitii de carnati moka. laugh

Intr’un final, presedintele Daimler, Manfred Bischoff, a concluzionat …

“Fie aducem mai mulţi cârnaţi, fie nu mai aducem deloc.”

Sursa: economica.net

 

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

3 Responses

 1. cola says:

  pai cum era cu indignarea feisbucista fatza de cei care vin la un mic electoral de 1 mai, si o portie de fasole cu carnati de ziua nationala ? a avut grija dna-ul sa dispara si astea (ca precizare, n-am fost nici macar prin apropiere la un eveniment d’asta, dar in niciun caz nu m-am indignat, ca stiu cat n-ai voie sa judeci oamenii daca le e foame, daca le e pofta, daca vor sa apuce ceva gratis, cata vreme platesc si ce n-au consumat vreodata de la statul roman). iote ca actionarii daimler fac moarte de om pentru niste carnati moka. Nemtii sunt un soi de rusi fara imaginatie, da-mi place ca-i divinizam pe nemti, si-i detestam pe rusi. Iar pe presedintele daimler, sa-l facem presedinte la noi dupa ce-si termina actualul mandatul , ca are panseuri la fel de profunde precum chestia cu ‘ghinion’.

 2. ice4you® says:

  Tare de tot aia cu “nemtii sunt un soi de rusi fara imaginatie” …. cred ca e cea mai buna carcaterizare a lor pe care am auzit’o vreodata!

 3. Radu says:

  Pai are dreptate omul, ca ambele popoare le au cu bautul, cu mardeala la bautura si cu invadat vecinii.
  Si multi dintre ei sunt blonzi cu ochi albastri…