Blackfraierday 2015 – copy cat diform

Anul trecut a fost cat de cat , am luat o tableta la juma’ da pret, gigea tata! Si am avut bonus auto-tzeapa data de Emag!!

Ala da autogol, 2 milioane LEI!! Cica gresisera preturile.

Anul asta cred ca si-au cam dat  iara autogol, de data asta din teama de a nu mai gresi cred. Preturi umflate inainte, ca sa aiba de unde scade, amanari peste amanari in privinta orei – emag trebuia sa inceapa la 6 si a inceput la 8 – , la greu resigilate, samd

Personal, cred ca multa lume nu va mai cumpara ceva de ziua asta pentru ca nu isi merita numele. Asa zisele reduceri au fost un mare chix!

Recunosc ca eu am luat cate ceva, dar de la altii si nu de la Pomul Laudat si ies pe plus cu ceva bani , asa ca e ok.

Am observat totusi ceva: produsele scumpe s-au dat ca painea calda. Snobii tot snobi. Bravo, ba, le-ati facut alora planul de vanzari.

Congratulations on being idiots at 8 in the morning!

Vreau sa se termine odata prostiile astea daar…vine Craciunul, Anul Nou si, of course, 14 februarie. Brrrr!!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

4 Responses

 1. Marius says:

  Chiar și așa. S-a cumpărat în draci. De spart… am spart și eu banii… dar pe total am ieșit pe plus. De fapt și de drept, zilele de după Black Friday ar trebui să fie mai ok. Trebuie doar să cauți ce și unde trebuie.

 2. Radu says:

  Pe mine unul Marius toate americanismele astea incep sa ma lase rece….

 3. ice4you® says:

  Pe seara va arat si eu ce mi’am luat de BF. laugh

 4. Paraschiv Sorin says:

  La mine in oras n-a fost agitatie deloc, in magazine a fost putin mai “aglomerat ca de obicei” , am scris aici ceva mai mult: http://www.paraschivsorin.ro/black-friday-in-calarasi/