Bucuresti ramane un oras cu multe belele

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

4 Responses

 1. Vasile says:

  Mie imi spui, cand stateam la municipiu aveam cosmaruri, trebuia sa curat 100 m ca sa pot iesi la o alee principala, eram ultimul ca distanta, stateam la cea mai departata scara de iesire. Incepeam cu 3 ore inainte de ora de plecare, nu iesea nimeni, i vedeam cum pleaca pe jos, cu orice numai sa nu dea o lopata de zapada, toti erau dusmani mei A doua zi ieseau toti pe drumul meu, doar la noi e asa ceva, am lucrat si trait in Belgia 2 ani si am prins 3 ierni cu zapada, am avut aceleasi “apucaturi” si aceiasi frica in secunda doi a iesit toata lumea si dadea la zapada, m-am simtit jicnit laugh erau doar 10 m, eu eram invata cu 100, vroiam sa demonstrea ceva laugh , nu am fost lasat. Multe s-ar rezolva daca am avea acest simt a intrajutorari dezinteresate, romani nu au asa ceva, nu au avut si nu vor avea, de asta suntem si cea ce suntem ca popor, ne lipsesc unele mentalitati, nu este in traditita noastra sa fim OAMENI, imi pare rau dar asta e concluzia mea si am oarece experienta de viata.

 2. ice4you® says:

  Tovarase,
  Aici aveam zapezi pana la stresina casei an de an. Dimineata la ora 5, toti vecinii ieseau sa faca carare ptr ca sa mearga copii la scoala si ei la munca. Nici dracu nu iti zicea ce sa faci, doar faceai ca era ceva normal.

  Ce s’a schimbat de atunci pana azi?

  Oamenii! Nimic altceva! Azi suntem mai domni ca domnii asteptand tatucul ala ce il puscaram cu bucurie intr’o zi de iarna mai aspra ca aia de azi, mintind pe toata lumea ca atunci era mai bine ca azi sa nu facem nimic. Scria el amicu Marean ca e vorba de ipocrizie … a fost bland, ca daca scriam eu o ziceam pe aia directa: e vorba de mizeria saracului imbuibat! Capra aia cu coada pe sus … ala de urla cand vecinii trag un chef cu manele, urand manelele ca nu e si el invitat ca si “capra cu coada pe sus”

  Astia is aia ca s’au culcat tovarasi si s’au trezit dimineata domni!

  Un prieten de al meu cioban cu doua facultati ca asa a ales, l’am auzit azi la radio raspunzand cand a fost intrebat daca e greu iarna, raspunzand ca:

  “Sa fi cioban e un guvern intreg!”

  Pacat ma Marcule, ca nu mai scrii despre Decebaluire! ;)

  Putin au inteles, sunt sigur! laugh

 3. Malin says:

  Hai mai ca hipsterii n-au nicio vina. Auzisem ca tehnocratii astia sunt de vina c-au lasat o gaura in cer si se scurge zapada de pe-acolo.

 4. ice4you® says:

  Maline, la tehnocratii aia or sa le ia de amu cativa ani sa o astupe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.