Call of Duty Black Ops

Gen: FPS
Story line: Infrunti jungla din Vietnam, pericolele din Laos sau ninsorile abundente din Muntii Urali intrand in pielea unui soldat aflat intr-o misiune de tip black operation, in timpul razboiului rece.

Minimum System Requirements

* OS: Windows XP, Vista or Windows 7
* CPU: Intel Core 2 Duo @ 2.4 Ghz / AMD Athlon 64 X2 4800+
* RAM: 2 GB
* HDD: 12 GB free disk space
* Graphics: 256 MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c

Recommended System Requirements

* OS: Windows XP, Vista or Windows 7
* CPU: Intel Core 2 Duo E6600 or AMD Phenom X3 8750 or better
* RAM: 2 GB
* HDD: 12 GB free disk space
* Graphics: MB Graphics Memory
* Sound Card: DirectX 9 Compatible
* DirectX: Version 9.0c

Cam asa se traduce in date, jocul ce am de gand sa il incep astazi din curiozitate si pofta unui FPS. Nu stiu cat timp o sa am de el dar sper sa ma prinda si sa am suficienta rabdare sa il termin.

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...

8 Responses

 1. krossfire says:

  Din pacate, cu sau fara add-on, in seria Call of Duty, tot ce a facut Treyarch (fata de Illusion) e ceva mai slab. Cam aici intra si Black Ops. Nu e rau, dar nu se compara cu MW1 si 2 si tind sa cred ca nu se va compara nici cu al treilea din seria Modern Warfare.

 2. ice4you® says:

  Este greu sa bati niste legende ale genului, plus ca actiunea avand la baze WW2, le dadea un aer aparte nu numai prin misiunile in sine ci si prin muzica si story line’ul foarte incitant. Probababil ca acesta este inca unul din shooterele frumoase din punct de vedere grafic, dar destul de slabe ca storyline … il voi testa totusi astazi de curiozitate … sper sa nu fiu rau dezamagit si sa il abandonez inainte dupa primele 2-3 misiuni.

  Welcome to IceWorld! 😉

 3. Victor says:

  daca nu are o poveste interesanta atunci care mai e rostul unui astfel de joc? oricat de tare ar fi grafica si oricat de inteligent ar fi AI-ul nu se compara cu un joc de genul astuia care se poate juca online, contra altor minti umane…treaba asta il face mult mai imprevizibil, mai palpitant pentru ca este total lipsit de tasta magica, f5. :)) adica prefer oricand un counter in retea unui joc din asta senzational prin grafica insa in general previzibil.
  probabil e vorba de firea fiecaruia pentru ca eu sunt “blocat” de vreo doua saptamani in seria dragon age, jocuri care nu sunt senzationale in niciun fel, tind sa devina monotone in lupte, enervante uneori si plictisitoare alteori insa care prin poveste m-au prins si nu pot sa le las pana nu vad cum se termina. :))

 4. ice4you® says:

  Victore, candva jocurile se programau din pasiune si cu mult suflet, desi posibilitatile hardware de la aceea vreme erau in epoca de piatra. Astazi este exact invers … suflet nu mai exista, doar industrie si bani … de unde naiba sa mai ai si storyline … si de unde sa mai fi atras sa joci ceva, cand totul se reduce si bazeaza exclusiv pe partea de tehnologie si nimic de suflet!

  Strict revenind la joc … am inceput aseara sa il joc si am facut cateva misiuni. In aparenta si la prima vedere pare cat de cat interesant … practic … faci niste misiuni din amintirile membrului al unui commando … actiune este din greu si cam nonstop … grafica frumoasa … AI destul de ok. Ce m’a secat este faptul ca misiunile sunt destul de lungi si doar la capatul lor poti salva … o mare balarie din punctul meu de vedere! E bine ca nu l’am abandonat dupa prima misiune, ramane de vazut in continuare ce o fi, cand o sa imi mai gasesc putin timp de el.

 5. Emilian says:

  Multumesc mult pentru munca depusa. Nota 10 baieti, sunteti tari oricum.

 6. Rudi says:

  merita jucat??

 7. Vlak says:

  Scurt si de c**! ATAT! laugh

 8. ice4you® says:

  Merita! 😉