Cambridge Analytica la noi si la altii

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. cola says:

  Păi ne lămurește vreun zegrean iarăși – știa toată lumea problema, deci ce atâta frasuneala pe subiect.. unde mai pui că ăia zgâriați de pisică pe creieri se închină și se spovedesc pe net precum strămoșii noștri la Zamolxe … Și să fim corecți – nu facebook e de vină că i-a manipulat, e normal ca atunci când găsești un prost care nu știe cum treacă strada, să-i dai brânci să o treacă, chiar dacă nu intenționa să o facă ..

 2. ice4you® says:

  Da’pai vorba ta, la ce dracu atata zbatere cand oricum stiau toti si idiotii au nevoie de feisbuc ca sa isi aduca aminte de zilele de nastere ale celor dragi, sau sa isi ia umbrela cand ploua afara.

 3. Marius says:

  Pai stii tu ca la noi s-au castigat alegerile pe Facebook si ca PSD nu stia ce i-a lovit?! sad

 4. ice4you® says:

  Pai am zis eu ca stiu? Ma gandeam ca macar aia de ar trebui sa stie, stiu … sau daca nu stiu, sa fie macar cat de cat intersati sa afle … cel putin asa, de ochii lumii. Da’ bag seama ca treaba e clara pentru ei, la ce ne mai trebuie sa stim si noi …

 5. Sorin says:

  Păi cam ca și la Yahoo tot așa: inițial o fo cîteva milioane de conturi, dupe aia cîteva zeci de milioane de conturi, dupe aia 500 de milioane, ca la final să spuie că de fapt 1 miliard de conturi o fost compromise. Practic TOATE conturile or fost puse la pământ.
  Acuma și cu FeissFuccku asta cam tot așa se întîmplă, adică vor să dreagă busuiocu spunând că știți că așa și pe dincolo… hai bă să fim serioși, dacă voi chiar credeți că tot ce-ați debitat în marele canal este în siguranță, atunci vă înșelați amarnic. Practic ce-ați crezut că ați discutat în privat o fost colectat în marele canal colector, și e ca și cum ai fi urlat la megafon în public tot ce ai vorbit.
  Este drept că ai dreptu la libertatea de exprimare, ori tot așa unele entități profită tocmai de acest drept și colectează(!) doar informațiile sensibile de care se vor putea folosi în viitor pentru obținerea a tot felul de avantaje. Altfel spus, aviz amatorilor de senzații, care se cred mari tari că ce spune ei acuma ar fi ceva senzațional, apoi dupe un anumit timp tocmai acele afirmații să se întoarcă împotriva lor.
  Ce să-i faci, trăim într-o junglă informațională, globalizată pînă în pînzele albe, o junglă unde se aplică chiar “legea junglei”, adică cel care e mai tare în procesoare și în stocare (capacitate de stocare) ăla e mai puternic.
  Bun bun, o să zîceți, și acuma ce sî fac, să nu mai folosăsc rățaua rățălelor ?! Ba da, o puteți folosi liniștit, debitînd și mai pe departe tăt ce aveți de debitat, doar că dacă aveți ceva foarte foarte important de spus, de genul parolă a vreunui cont sau doamne ferește PIN-ul vrunui card, atunci abțîneți-vă de la așa ceava, sau folosiți alte rețele cu adevărat securizate sau folosiți alte metode de comunicare. Deci atît timp cît nu aveți nimica de ascuns, puteți să băsădiți oricîte, pentru că nu va interesa pe nimenea ce povestiți.
  Așa-i cu marele canal colector.

 6. Malin says:

  Mno’ da de unde stii tu toate astea si de ce te intereseaza pe tine daca tot nu folosesti Facebook?

 7. ice4you® says:

  Mno, da’ poate ca mi’as dori ca rezultatele alegerilor sa fie cat mai putin manipulate si sa nu mai avem un presedinte seara si altul dimineata, beculeala si alte balarii prin diverse piete … stiu si eu … d’asta, poate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.