Cat costa un loc de munca “la stat”?

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

13 Responses

 1. Xtall says:

  Chiar nu știai ?
  Cat ai lucrat ca firma ai prins vreodată vreun contrat cu școlile? eu n-am reușit niciodată și relativ cunoșteam niște contabili șefi/directori, dar niciodată, sunt curios cui a dat amicul șpaga, ca aia mici se tem sa facă ceva de capul lor, ii zboară aia de pe la partid/consiliu/primărie dacă intra cineva peste capul lor smile

 2. Vasile says:

  Sa fie intr-un ceas bun amicului tau, acum trebuie sa ingrijeasca de scoala pe bune, lucrul asta se va vedea cu ochiu’ liber si nu e chiar un job de frecat menta

 3. ice4you® says:

  Stiam stiam domnule Xtall … mai multe detalii nu pot da ca nici nu am cerut si nici nu as fi dat din motive de inteles … zic. laugh Contracte am avut … candva, dar mici si chinuite ca nu incapeam de Ghita and Company.

  @Vasile – scoala mica, 5 ingrijitori (instalatori/zugrav si ce or mai fi ei) … o sa se vada clar ca ii treaba altfel de acuma.

 4. Vasile says:

  Scoala mica zici, maxim doua femei de servici, ingrijitor care e un fel de Dorel stie tot in fisa postului plus un om de paza, restul sunt pe barba directorului si administratorului financiar(zis contabil). Am avut baiat la scoala generala si chiar m-a interesat cum merge treaba, acum ca e la liceu o sa vad cum e si pe acolo laugh

 5. Alex says:

  Nenea, baga-ti un plugin care sa-ti aduca la zi tagurile de OpenGraph, ca momentan iti arata tare dubios articolele cind vreau sa le dau share pe facebook, crawlerul lor nu vede decit titlul blogului, nici macar pe cel al articolului. Si-i pacat.

 6. ice4you® says:

  Multam de feedback! Am instalat unul acum … sa imi spui te rog daca e mai ok, sper sa fie.

 7. Malin says:

  Asta e socialism toata ziua vere. Cand le dai tuturor sansa sa manance si gura lor o pita e socialism nu capitalism pentru ca in capitalism, capitalismul pur, ii muncea patronu’ sa-i ia dracu pe salarii mici.

 8. ice4you® says:

  Deci in contextul expus de tine, ramai fan capitalism? Eu unul de ajungem asa, devin al dracu de nostalgic si imi e ca scot benzina din masina, in ciuda capitalistului din ultimi 30 de ani …

  P.S. Cum mama dracu (aproape) nimeni nu a prins esenta postari? Sa fie ca am uitat sa scriu prins de iuresul capitalist din ultima vreme?

 9. radu says:

  Ba Ice frate, ce ai ma cu romanasii de pe blog? Noi NU lucram la “stat”, noi treba sa na bati cu capu sa pricepem, ca de pulan nu stim….
  E fabulous, omul a dat 1500 de euroi ptr in job de frecat duda ca dupa de la 3 la 8 seara sa isi faca ciubucurile cu zugraveala, la final de luna probabil se allege cu vreo 500 de euroi, cam in 2 ani probabil scoate cat a dat si iese pe acumulare de capital si se pisa si cu jet pe noi, aia de ne spetim sa platim taxe peste taxe ptr salarul lui… .
  Concluzie, freci, nu freci menta, bugetar sa fii ….

 10. Alex says:

  Mnup, tot asa arata dupa “fetching preview” : http://imgur.com/a/84tbp

 11. ice4you® says:

  Aia imi zic si altii, pe twitter e la fel de ok, deci … nu stiu ce sa zic in rest.

 12. Alex says:

  Na, o fi facebooku’ meu mai naravas, n-am idee.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.