Cateva ideei amestecate

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

2 Responses

  1. radu says:

    Treaba cu FMI si BM era clara cam de la mijlocul anului cand o gramada de firme au inceput sa treaca pe plus, inclusive unde lucrez eu. Iar finalul de an a adeverit banu in plus, ca au cheltuit romanasii la greu. Pacat ca multi din banutii astia nu raman loco.
    Apropo de economie, in Slatina si in imprejurimi vor porni in curand investitii atrase de 2014-2015 exact de VVP(extindere fabrica de cauciucuri Pirelli, o noua fabrica de cabluri optice, dublat de un centru de cercetare-dezvoltare pe fibra optica al companiei Prysmian, subansamblisti Ford). Asa ca noi vom ramane tot “rosii”….

  2. ice4you® says:

    Nu este singurul loc din tara pe unde aud de investitii. Se pare ca minciuna aia cu “fug investitorii daca votam noul cod fiscal si mai ales marim salariiile” … a fost si este tot o minciuna ca si toate restul pentru care tinerii frumosi si liberi au iesit in strada sa dea jos un guvern care deranja tot mai tare pe dincolo. Teama imi este doar ca astia sa nu se apuce sa strice tot … 2016 va fi un an in care tara asta va merge pe plus si se vor simti efectele cresterii economice, teama imi este insa de 2017-2018 cand daca masurile bune luate nu vor fi continuate si in acest 2016 … praful si pulberea se va alege ca prin 2009 cand la 12 ne anunta Baselu ca pe noi o sa ne oncoleasca criza ca pe la 6 cand avea el placere sa apara sa anunte taieri de salarii si pensii ca tocmai ce ne luase criza pe nepregatite.
    Ce va fi vom vedea … Doamne da cat mai multe investitii ca pe aia o sa ii doara in cur de ce predica astia, economia actuala fiind mult mai stabila si sustenabila decat bula din 2009 cand ne’a cam prins cu buletinul pentru credite bagat in pantalonii ce ii aveam in vine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: