Jocurile pe PC in 2018

ice4you®

I was born, to die imortal!

You may also like...

7 Responses

 1. Alin Manea says:

  Incearca SCUM…este cel mai bun joc de tip survival dupa parerea mea si inca se dezvolta puternic, jocul fiind in early access de doar o saptamana si deja sunt vreo 3 update-uri.

 2. ice4you® says:

  Am auzit de el, stiu ca se bazeaza pe UNREAL Engine, pare interesant. Multam fin de recomandare, cand imi gasesc ceva vreme o sa il testez si pe asta. Sper sa il duca batranica mea platforma. ok

 3. Redoo says:

  Ai dat in mintea copiilor smile) Chiar ma gandeam/ vorbeam saptamana trecuta cu un prieten ca m-ar manca de un Assassin’s Creed…Citea asta ceva carte facute dupa joc si constata ca e cea mai proasta carte citita..

 4. ice4you® says:

  E un joc misto, dar eu nu am rabdare sa joc genul asta de jocuri care mi’au displacut de la Prince of Persia incoace! laugh Dar … aici ii vorba de gusturi, in concluzie, baga mare … mai ales ca ultima editie mi’a placut pana si mie cat am apucat sa il vad la un amic pasionat de el, pentru ca aduce multe lucruri misto. wink

 5. Alex says:

  Total War Saga: THRONES OF BRITANNIA

 6. Liviu Ursulescu says:

  Ghost Recon-ul il joc cu inca 2 amici (eram 4 la un moment dat) in fiecare luni seara, cu sedinta de Skype in spate smile) Acum jucam in Ghost mode – adica daca mori, iti pierzi caracterul, plus ca l-am facut noi mai greu prin cateva setari. Sta bine si la grafica, si la fizica, iar daca ai cu cine sa-l “imparti” devine destul de addictive smile Alte jocuri nu am testat, ultimul joc jucat pe PC fiind ME-Andromeda, care nu s-a prea ridicat la standardele predecesoarelor lui.
  Personal, sunt fan al jocurilor de strategie, in special cele din anii ’00 – ’10. Pierdeam ore intregi (uneori si nopti) prin internet cafe-uri jucand Starcraft, C&C Generals, Warcaraft III si, nu in ultimul rand DotA smile) Despre jocurile cu story, mi-au placut cel mai mult cele de pe platforma Playstation (Uncharted, GoW, Killzone), cei de la Bioware fac/au facut niste jocuri destul de reusite iar favoritul meu ramane de departe trilogia ME de la Bioware.

 7. Asphalt 9 m-am jucat. Pe telefon, pe televizor. Atat. smile
  Pe PC FIFA a ramas baza, dar multi plang ca e la fel ca 2018. Probabil voi juca si eu un pic cand ma voi elibera. Luna asta bagam full, full.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: