Cine p0la mea este Seal?

Un bamboteu cu fata mancata de varsat de vant pentru ca masa nu a avut bani cand era mic, ce i’a tras (printre altii) la poarta lui unei parasute zisa si Heidi Klum, cunoscut de public pentru piesa aia cu trandafirii (Kiss from a Rose) … este rezumatul unui nima’n drum care afland ca s’au scumpit curvele si pe la noi (deh … criza le’a desteptat) … o fost el de parere ca scena pe care trebuia sa cante in fata celor cateva sute de oameni … nu e “safe” … si iaca asa o anulat “marele” concert din Bucuresti.

Ba … eu zic sa te duci … si sa ne lasi. Romania nu mai e tara parlita care o stiai. Kisăie caţi roseşi vrei tu unde is curvele mai ieftine sa iti ajunga banii sa ii platesti si pensia lu’mata ce nu o avut bani sa iti ia macar o niveaua cand erai mic!

Iti multumim ca existi … pe noi lasa’ne iar cu ocazia sarbatorilor de iarna iti dorim un calduros Fuck off!

ice4you®

Sunt un scrijelitor independent pe peretii internetului si jurnalist 2.0 nemiluit inca de prin 2005, cand inca nimeni nu avea habar cu ce se mananca, cum nici eu nu prea intelegeam atunci mare lucru despre fenomenul asta! Scriu si aici, mai scriu si prin alte locuri, in timp adunand mii de articole, advertoriale, analize ... din toate cate nimic, scrisul find una din pasiunile mele. Bun venit in IceWorld, blog de opinie si polemica libera!

You may also like...