Cine sunt prostii acum?

La aproape doi ani de la debutul in forta al pandemiei pentru care s’au turnat zde’miliarde in sustinerea marketingului ei pentru ca cei care indrazneau sa isi puna si cea mai mica intrebare sa fie ostracizati, pusi la zid si sa indure cele mai dure apelative, de la prostii needucati la salbatici, bula de marketing a pandemiei pare ca incepe usor, usor sa se sparga si odata cu moartea caprei pandemice buna de muls, sa le invie unora principiile.

Agonia caprei pandemice buna de muls

In SUA, datorita presiunii publice in crestere si a tensiunilor socio-economice tot mai mari, Fauci e pus la zid de Congresul american in fata unor acuzatii extrem de grave printre care se numara cele legat de ascunderea adevarului despre origini pandemiei. In Europa, odata cu impunerea unor restrictii mult mai dure chiar si decat la inceputurile pandemiei care vin pe fondul unei vaccinari masive din multe tari vestice, tensiunile sunt in crestere in tot mai multe state, oamenii vaccinati sau nu, incepand sa lase deoparte acesta disensiune sociala plantata de propaganda oficiala si sa isi puna in acelasi ton tot mai multe intrebari legate de drepturi si libertati, precum si in legatura cu banii cheltuiti de Ursula Von der Layer pentru achizitia a 1,8 miliarde de doze dintr’un vaccin ce se dovedeste a avea zero eficienta in privinta lantului de transmitere, desi se stia asta inca de la jumatatea anului 2021. Pe langa obscuritatea totala si lipsa revoltatoare de transparenta a contractelor de achizitie a vaccinurilor la nivel european, prin toate statele incep sa bubuie tot mai multe scandaluri de coruptie in legatura cu achizitii de echipamente medicale, mastile reprezentand nu doar pe smecherii din Romania o mare afacere, ci si pentru smecherii din majoritatea statelor unde exista deschise deja anchete in curs atat in REM cat si inpersonam. OMS si Agentiile medicamentelor care au promovat si autorizat pana acum in regim de urgenta aceste seruri experimentale, o dau din colt in colt cu doza trei jucand cartea impocriziei „imoralitatii”, si emitand chiar avertisemente oficiale ca o eventuala doza patru ar afecta iremediabil sistemul imunitar prin supraincarcarea acestuia.

Cu apropiata ei moarte, le’au inviat unora principiile

Odata cu schimbarea agendei mondiale si trecerea de la aia pandemica la aia climatica, miluiala a inceput sa fie tot mai subtire prin mainstream si social media pe tema pandemiei, motiv pentru care incep sa se arate tot mai multi viteji care emit opinii care le dau dreptate celor pe care pana mai ieri ii ostracizau si puneau la zidul infamiei doar si numai pentru ca indrazneau sa aiba o alta opinie decat cea oficiala, sa puna intrebari firesti pentru un om care a depasit stadiul de primata, sau pur si simplu pentru ca isi doreau libertatea sa decida pentru ei in detrimentul propagandei tovarasesti. Ba chiar incep sa apara tot mai multe voci de „eroi in halate albe” care dupa doi ani incasat prime grase ca sporuri de covid in vremea in care au stat cu capul in nisip, odata cu reducerea miluielii incep sa capete curajul sa vorbeasca despre ineficienta masurilor si vaccinurilor pompate pana acum la greu cu girul lor tacit.  Si de parca comedia asta nu ar fi de ajuns, incep sa se revolte si sa isi schimbe discursul tot mai multi dintre „mari artisti” ai neamului care acum se considera prostiti pe fata, dupa ce le’au fost inchise din nou salile de spectacole, desi ei s’au straduit micutii de ei cat de mult au putut sa au puna masiv umarul la promovarea tuturor masurilor restrictive abuzive si ilegale, precum si a campaniei de vaccinare, multi dintre ei fiind miluiti generos pentru asta.

Cine sunt prostii acum?

Eu, ca nu m’am vaccinat? Tu, ca te’ai vaccinat? Ala, ca nu poarta masca FFP2? Alalatu, care a stat de doi ani ascus sub pat si dezinfectat pana a ramas fara piele pe maini? Cine sunt prostii acum si cine aia destepti?

Hai ca v’am dat greu!

22 de comentarii la „Cine sunt prostii acum?”

  • „…raspunsul ar trebui sa ni-l dam fiecare pentru noi.”

   Eh, așa DA! Felicitări!
   Asta uităm de cele mai multe ori: să ne plasăm tot timpul în fața unei oglinzi și analizăm introspectiv fiecare gest/gând/cuvânt înainte de orice analiză a celor exterioare nouă. Sau, cum zice Scriptura: să-ți vezi bârna din ochiul tău și nu paiul din ochiul fratelui tău! ☹️

   Răspunde
   • Nu am obiceiul sa judec direct pe altii poate pentru ca am fost la viata mea prea mult judecat, habar nu am, dar e urat sa faci pe altii prosti doar pentru ca aia nu cred in ceva ce tu crezi, sau fac altfel lucrurile decat iti place tie le sa faci. Asta m-a si omorat in toata pandemia asta, sentimentul obligatiei permanente si nu mi s-a parut normal! Eu m-am vaccinat ca am decis eu sa fac asta, dar asta nu inseamna ca aia care au decis altceva sunt mai prosti ca mine. In fine e o discutie lunga, ma opresc aici. smile

    Răspunde
 1. ice4you,

  Eu aș privi din altă perspectivă ultimii 2 ani.
  Indiferent de opțiunea fiecăruia dintre noi, ne-am ales unii de alții, iar acum ȘTIM cum ne raportăm la cei cu care socializăm,la colegi, la rude, la formatorii de opinie, la oamenii politici și lăs deschisă lista.
  E unul dintre efectele perverse ale evenimentului.
  A fost un psi-op făcut după manual, cel puțin știm care e dimensiunea morală a eroilor din prima linie și care le este prețul de mercurial, în viu pe kilogram, știm în ce măsură armata „e cu noi”, cum a fost apărată Constituția de către cei ce au jurat să o apere, civili si structuri militarizate. Știm!
  Problema este să nu uităm, să avem capacitatea de a transmite ce știm, celor ce ne vor veni din urmă. Să o facem temeinic astfel încît să nu se mai repete.

  În rest, reiterez, mieilor blînzi ce sug de la mai multe oi, oi ce se dovedesc a fi berbeci transgender fluizi în preajma mieilor, le urez din toată inima: „Pofta bună! Vine paștele.”
  cool

  Răspunde
  • wtf, nu vom apuca sa facem asta pentru ca asta a fost doar incalzirea la ceva ce e MULT mai periculos si mizerabil decat a fost tot exercitiul asta al unui razboi asimetric care se desfasoara in mai multe etape ale „marii resetari”! Celor care au avut ceva de invatat si s’au adaptat pana aici le va prinde bine la ce abia de acum inainte urmeaza sa vina, respectiv noua „criza”, aia climatica, „criza” pentru care a si intrat in linie dreapta prin provocarea crizei energetice care impinge deja si mai departe noile limite ale suportabilitatii, in acest sens repetandu’se destul de des ca de acum inainte trebuie sa uitam de preturile mici la energie si confortul de care ne’am bucurat pana acum, ca bogati ca saraci, discrepantele socio-economice urmand ca abia de acum sa fie resimtit din plin, existand chiar riscul disparitiei unor natiuni intregi de pe harta globala. De ani buni am tot scris pe tema asta, daca o fi sa fie sanatate, vor urma si altele! smile

   Răspunde
    • Chiar azi imi zicea „ca un prieten”, ca pe aici, citez:

     „Auzi, totuși nu ti se pare ca mâna aia de oameni (n.r. de pe blog) mai mult întăresc decât dezbat? Adică, oi avea tu îndoieli dar Eu, ca prieten al tău..asa cu troll cu crezi Tu, zic că mâna aia privește doar dintr-o parte.”

     No, sa’i dam acum si apa la moara, zic! laugh

     Răspunde
   • Îmi vine destul de greu să cred că le va ieși marele reset, împreună cu dileala verde la pachet.
    Încă cred în ploaia de la Waterloo. în ploia de foc moscovită din 1812. smile
    Mă uit cum diverse proiecte ale lor au eșuat, revoluții colorate, entități statale…
    Deja gîndirea bazată pe mistica dogmei este înfrîntă de realitate. Erdogan va prăbuși dramatic economia în Turcia, Kievul cu toată susținerea germană nu are soluții pentru a asigura confortul termic al cetățenilor Ukrainei. La fel ca și în Turcia , și în Ukraina se va prăbusi economia. Vom vedea stagflație în ambele tări.
    Istoric, stagflația provoacă războaie. Mai umblă vorba în tîrg ca Erdogan ar fi pus și el umărul la ceva export de fundamentaliști, zilele trecute, în Kazahkstan, iar Xi nu are ochi sa-l vadă… Dacă e să ne uităm pe hartă, imaginea e clară. Va veni madam Nuland să ne servească cu ceai cald și prăjituri în timp ce soțul ei, Robert Kagan ne va citi din Project for the New American Century.
    Ne vor spune să ne punem speranța în elementele scutului antibalistic american. Elementele cu care e echipat sînt:
    – radarul – dislocat în Turcia;
    – rachetele antibalistice-interceptoare – dislocate în România, la Deveselu, SM-3 block 1b;
    – punctul de comandă operațională – din Germania.
    În caz de conflict real, elementele esențiale ale scutului antibalistic american nu au la dispoziție timpul suficient de reacție împotriva rachetelor rusești de tipul 9K720 Iskander-M, lansate din Crimea și Kaliningrad – exclava rusă de la Marea Baltică…
    Ca răspuns la amplasarea scutului antibalistic american în România, Federația Rusă poate oricând contracara, din Crimeea, cu rachetele sol-sol cu rază scurtă de tipul 9K720 Iskander-M (cod NATO-SS-26 Stone), special concepute pentru a străpunge scuturile antibalistice americane.
    Astfel:
    a) Din Crimeea pînă la litoralul românesc al Mării Negre s]nt numai 378 km – Bucureștiul însuși devenind astfel vulnerabil la atacurile acestor rachete echipate cu focoase convenționale! Numai că, temutele rachetele 9K720 Iskander-M pot fi echipate și cu focos nuclear.
    b) Rachetele Iskander-M au o rază de acțiune de 500 km, sunt deosebit de eficiente și eficace, fiind concepute cu o singură treaptă de marș, cu combustibil solid.
    Timpul de pregătire a lansării pentru o baterie de rachete Iskander-M este de 4 minute.
    Tactica utilizării acestora stabilește lansarea simultană a cîte două perechi de rachete (4 produse/bucăți) acestea având o abatere probabilă la țintă de 2-6 m.
    Traiectoria rachetei Iskander-M nu este una balistică (dacă ar fi fost așa, la cele 3,8 – 4,2 t ale rachetei, ar fi avut o rază de acțiune de… peste 1.500 km).
    Zborul de croazieră al rachetei Iskander-M se desfășoară cu o viteză de 7.600 – 9.300 km/h, sub altitudinea de 60.000 m, mare parte din traiect fiind efectuat deasupra straturilor dense ale atmosferei (care încep la 35.000 m).
    Acest profil de zbor al rachetei Iskander-M se bazează pe faptul că rachetele antiaeriene cu rază mare de acțiune, precum MIM-104 Patriot PAC-3, care au și capabilități antibalistice, au un plafon maxim de 30.000 – 35.000 m. Acest plafon a fost astfel stabilit deoarece majoritatea avioanelor de luptă moderne nu urcă mai sus de 20.000 m.
    Mai mult, rachetele Iskander-M sunt echipate și cu dispozitive de luptă electronică și bruiaj, ce le permit să devină invizibile pentru toate tipurile de rachete antieriene existente, inclusiv pentru cele americane de tipul Patriot și/sau Aegis sau pentru cele israeliene de tipul Arrow.
    În plus, dispozitivele de luptă electronică asigură o învăluire totală a rachetei pe ultima portiune de zbor de pe traiectorie. Ele bruiază, pasiv și activ, toate radarele de cercetare, însoțire și dirijare adverse prin sunete si lansarea de ținte false. Dispozitivele nu pot domina efectiv toate mijloacele de aparare anti-rachetă, dar nici nu e nevoie. Este suficientă inducerea unui haos de scurtă durată în activitatea sistemelor adverse, pentru ca racheta Iskander-M să poată traversa fără probleme sectorul periculos și să ajungă la ținta stabilită inițial.
    Practic, în faza finală a zborului rachetei Iskander-M, când aceasta intră în posibilitățile de interceptare ale sistemului american Patriot, racheta rusească execută manevre de evitare și lansează simultan 10 ținte false – sub forma unor reflectori poliedrici metalici. Apărarea aeriană și antiaeriană, care utilizează rachete Patriot, poate acționa din momentul în care racheta Iskander-M coboară sub altitudinea de 35.000 m și pînă cînd aceasta lovește ținta. Timpul este extrem de scurt (circa 40 de secunde), iar operatorul radarului de dirijare nu poate distinge focosul rachetei Iskander-M de țintele false create.
    concluzia:
    – pentru a lovi o rachetă Iskander-M, trebuie lansate 11 rachete Patriot;
    – pentru a lovi două rachete Iskander, e nevoie de 22 de rachete Patriot, în condițiile în care o baterie Patriot nu poate lansa în acest interval de timp decît 16 rachete.
    – pentru a combate toate cele patru rachete Iskander-M lansate simultan ar fi nevoie de 44 de rachete Patriot.

    Iată de ce ploaia de la Waterloo. ploia de foc moscovită din 1812… focus

    Răspunde
    • Cred că suntem mai mulți ( în special creștini ) de acord cu tine.
     Ideea e că vor încerca și că au fanaticii lor. Știi vorba aia: ” până la Dumnezeu, te mănâncă sfinții.” ? E! Asta e o călătorie pe care eu una nu mi- aș fi dorit s- o fac și nici n- am cerut- o. Vrei, nu vrei, bei!
     E prea penibilă, prea ca la țară! A mai fost omenirea în halul ăsta de penibilă ca acum? Unde mai pui că toate sunt în numele ȘTIINȚEI. crazy

     Răspunde
  • laugh
   Dap! good
   Neuitarea depinde de intensitatea durerii și de prioritizarea cu cap a aspectelor din viețile noastre, căci dacă n- o vom face noi, cu siguranță școlile o vor face și s- ar putea să ne trezim cu o ” Românie educată” de să ne meargă fulgii! a se vedea snowflecșii americani. Să fim optimiști! Mai avem aguridă de înghițit cu facturi la energie, monitorizarea amprentelor de carbon și toate dilelile verzi.

   Răspunde
   • Legat de educatie, ieri in timp ce asteptam in masina din parcarea unui supermarket de cartier (nu am mai pasit in vreunul de vreu’un an jumate) ascultand la radio niste stiri, inclusiv alea cu „educatia” climatica in scoli, incepusem sa scriu in minte un articol pe care l’am lasat „in draft” pana reusesc poate sa il incropesc si aici. E fabulos de pervers cum se lucreaza in acest razboi si cat de bine este totul gandit, punct cu punct, „pas cu pas” … ca sa fiu in ton cu intaiul meditator al tarii, acum si climatolog in perspectiva pregatiri unui locusor cald la ONU unde Romania va avea reprezentare, fix, da fix in 2024! secret

    Răspunde
 2. Omule , ti-am descoperit barlogu’ de foarte putina vreme insa , cercetand istoricul de prin 2010 pot spune cu mana pe inima ca , o postare atat d e virulenta si adevarata n-am vazut in istoricul blogului si nu doar al blogului dumitale ci la bloggari cu mai multa vechime decat ai dumneata . Omule… FELICITARI !

  Răspunde
  • Scriu din 2005, as putea sa „ma laud” ca sunt unul din „pionieri” blogareli in Romania. laugh Pe aici am descris in mare o mica istorie a acestuia, facuta prin 2011. Multumesc pentru aprecieri … e doar un blog unde scriu liber si dezinhibat de orice, scriu pentru mine si ma bucur ca ma citesc si altii! Doamne ajuta si multam si pentru ca te implici! hi

   Răspunde
 3. Si acum sunt unii care recomanda tot felul de asa zis tratamente inovative , care nu au fost aprobate si care se zvoneste ca ar costa 700 de dolari o pastila , in conditiile in care am prieteni care au avut covid si s-au tratat cu o cutie de pastile care costa maxim 3 lei

  Răspunde

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la IceWorld|DeuteriumCore

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura